Zoet! Prinses Kate deelt kerstige dreumesfoto uit 1983

Een kleine Catherine aan het kerstdiner: hoe lief!

Het officiële kerstkaartje van de Walesjes ging vorige week al de deur uit, maar in het kader van de kerstgedachte trakteert prinses Kate ons op nog een lief kiekje. Deze keer niet van het hele gezin, maar van Kate zelf, als 2-jarige dreumes in 1983. Zoet!

Kerst-prinses

Zeg je Kate, dan zeg je kerst. De prinses is dol op Kerstmis en alles wat er mee te maken heeft. Ieder jaar pakt ze uit met de meest feestelijke outfits, neemt ze de leiding over het Together at Christmas-evenement en speelt ze, als we geluk hebben, en public een deuntje op de piano.

Kerstkaart

Met de royal kerstkaarten was Kate er ook weer vroeg bij dit jaar. Samen met het gezin trapte ze af met een kaartje met daarop een prachtig zwart-wit-portret van de familie. En de meningen mogen dan verdeeld zijn over de afbeelding van bepaalde lichaamsdelen op de foto – het blíjft een zoet kiekje van de Walesjes!

Kleine Catherine aan het kerstdiner

Kate moet met het oog op het het naderende einde van 2023 besloten hebben even de archieven in te duiken, want op het officiële Instagram-account van de prins en prinses van Wales verscheen gisteren een lief kiekje uit de oude doos. Op de foto, die geschoten is in 1983, zien we een 2-jarige Catherine aan het kerstdiner.

De prinses deelt de foto in het kader van Shaping Us, het goede doel waar zij zich voor inzet. “Ik deel enkele feestelijke herinneringen deze kerst omdat #ShapingUs draait om het vitale belang van onze vroege jaren en de rol die de mensen om ons heen spelen bij het vormgeven van de rest van ons leven”, schrijft Kate bij de foto.

Twee druppels water

In de reacties merken fans allemaal hetzelfde op. Ze zien op de foto van de kleine Catherine behoorlijk wat gelijkenissen met prins Louis. “Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat Louis het evenbeeld van zijn moeder is”, schrijft iemand. “Dit is letterlijk prins Louis als hij een meisje zou zijn”, zegt een ander. Zo zien we maar weer: óók de royal appel valt niet ver van de boom.

Bron: Blauw Bloed, Instagram @princeandprincessofwales | Beeld: NL Beeld, Instagram @princeandprincessofwales

Laatste nieuws