Zoet! Prinses Victoria deelt kerstig filmpje met gezin

Een kerstkaart? Welnee: de Zwoyals gaan lekker met de tijd mee.

Vorige week ontvingen we al de eerste royal kerstkaarten uit Groot-Brittannië, Spanje, België en Monaco. Vanuit Zweden bleef het stil – tot nu! En het wachten wordt beloond, want waar andere royals het bij een bescheiden kaartje houden, pakken de Zwoyals uit met een snoezig kerstfilmpje.

Royal kerstkaarten

Sinds de aftelkalender voor Kerstmis nog twee weken aangeeft, rukken de royals massaal uit om het volk van hun liefdevolle kerstwens te voorzien. Charles en Camilla trapten af met een ietwat onpersoonlijke kaart, gevolgd door de Walesjes, die een foto deelden waarop enkele lichaamsdelen niet helemaal realistisch afgebeeld leken te zijn. Even later stuurden de Belgen hun kerstkaart met een nieuwe én oude familiefoto de wereld in, en niet veel later wensten de Spaanse royals middels een statig kaartje het volk Feliz Navidad. Onlangs voegden Albert, Charlene en de twins zich bij het lijstje door full glam op de Monegaskische kerstkaart te verschijnen.

Kerstvideo

De meeste paleizen hebben hun kerstwensen inmiddels dus al lang en breed gedeeld, maar het wachten was onder anderen nog op de Zwoyals. Die maken dat echter meer dan goed, want het Zweedse hof deelt vandaag geen kaart, maar een kerstvideo. In het filmpje is te zien hoe prinses Victoria, prins Daniel en kids Estelle en Oscar zich klaarmaken voor Kerstmis. Het kroonprinselijk gezin steekt gezamenlijk de handen uit de mouwen om zelf kerstversiering voor in huis te maken. Aan het einde van de video brabbelt het stel nog iets in het Zweeds waarvan we vermoeden dat het ‘Vrolijk Kerstfeest’ betekent.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

Kerstige outfits

Uiteraard hebben we weten te achterhalen wat er zoal gedragen wordt in het filmpje. Volgens de experts van Royal Fashion Police heeft prinses Victoria een nieuwe little black dress van Soft Goat Cashmere aangeschaft voor het kerstige gebeuren. Estelle matcht met moeders in een kasjmieren trui en snoezig rokje, Oscar draagt een typische, niet zo royal, maar wel leuke kersttrui, en prins Daniel houdt zich zoals gewoonlijk vast aan het principe less is more. Al met al een prachtig plaatje, en we moeten bekennen dat de Zwoyals in ieder geval tot nu toe de kroon spannen als het gaat om royal kerstberichten dit jaar – al is het wachten nog steeds op de Oranjes. Daarvoor wachten we geduldig af…

Bron: RTL Boulevard, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld, Instagram @kungahuset 

Laatste nieuws