Full glam: Albert en Charlene delen chic kerstkaartje met de twins

Bescheiden? Nee! Glamour? Ja!

We zagen er de afgelopen dagen al enkele gelekte versies van voorbijkomen, maar nu is dan ein-de-lijk het officiële kerstkaartje daar. En daar is niks casuals aan, zoals het de Monegasken betaamt!

Cozy en casual

De afgelopen dagen hebben we al flink wat kerstkaartjes de revue zien passeren. En wat daarbij vooral opviel? Voor een set ‘kerst’-kaartjes was er vaak weinig kerstigs aan. Zo trakteerden de Belgen ons op een zoete familiefoto die ergens in de zomer geschoten leek te zijn, maakten de Spanjaarden en het Britse koningspaar slim gebruik van eerder gemaakte kiekjes bij grote momenten, en deelden de Waleses weliswaar een prachtige foto, maar ontbrak ook hier elk spoor van kerstsfeer.

Kerstbest

Gelukkig kunnen we altijd rekenen op de prinselijke familie uit Monaco! Bescheiden? Nee! Kerstsferen? Ja! In hun mooiste feestoutfits poseren Albert, Charlene, Gabriella, en Jacques trots bij een prachtige kerstboom.

Waar de meeste andere vorstenhuizen hebben gekozen voor een we-zijn-zo-lekker-gewoon-gebleven-aanpak, stralen de Monegasken ons in vol ornaat tegemoet. Hoe zoet zijn die complementerende vlinderdasjes van vader en zoon in de ultieme kerstkleuren? Of de fluwelen japonnetjes van moeder en dochter in juweel-tinten? We love!

Bij het kiekje schrijft het Palais Princier: “Het Prinselijk Paleis nodigt u uit te kerstfoto van de prinselijke familie te ontdekken.” Ook hier ontbreekt dus van een persoonlijke kerstboodschap ieder spoor, maar goed. Met zoveel glam en feestelijkheden in één kiekje zijn we al snel tevreden.

Kerstsfeer in Monaco

Het is bovendien niet de eerste keer deze decembermaand dat de Monegasken zich vol op de kerstvieringen storten. Zo was Charlene enkele dagen geleden aanwezig bij het Bal de Noël, waar zij indruk maakte in een prachtige glitterjapon. Afgelopen weekend openden Albert en Charlene bovendien gezellig saampjes een kerstmarkt, waar helaas hun tweeling niet bij aanwezig kon zijn. Naar verluidt voelden zij zich beiden niet lekker, en hoefden ze daarom bij uitzondering niet mee met paps en mams.

Bron: Instagram @palaisprincierdemonaco | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..