Ha! Ye West schakelt Selling Sunset-makelaar in voor verkoop bouwval

Een 'gewone' makelaar inschakelen doe je natuurlijk niet als je Ye West heet.

Onlangs is het nederige stulpje van Ye West in Malibu in de verkoop gezet. En Ye West zou Ye West niet zijn als hij daarvoor geen prestigieus persoon zou inschakelen. Daarom heeft hij niemand minder dan Selling Sunset-makelaar Jason Oppenheim de opdracht gegeven zijn bouwval voor een kleine 53 miljoen dollar te verkopen.

Bouwval te koop

Hoewel een grote villa verkopen voor Jason Oppenheim normaal gesproken een easy peasy karweitje is, is dat in het geval van Ye’s stulpje nog best lastig. Want waar je zou denken dat het zou gaan om een luxueuze, instapklare villa, zit de steel in werkelijkheid heel anders in de vork. Zo heeft Ye het huis gekocht, maar ook meteen gestript. Dit betekent dus dat het huis op dit moment niet eens ramen of elektriciteit heeft, zo weet TMZ te melden.

De rapper heeft het huis in Malibu een aantal jaar geleden gekocht voor zo’n 57 miljoen dollar, wat betekent dat hij er ook nog eens verlies op gaat draaien. Maar goed, wat wil je ook als je een bouwval te koop zet, right?

Verkooppraatjes

Toch gaat Jason himself geen uitdaging uit de weg, en heeft hij ook deze kans met beide handen aangegrepen. “De afwerkingen zijn verwijderd, maar dat creëert een ongelooflijk zeldzame kans om dit huis op het water te kopen, met de mogelijkheid om het te restaureren naar je eigen wensen, met moderen technologie”, aldus het verkooppraatje van de realtor. Een echte pro, als je het ons vraagt. Ha! Maarre, of we de verkoop van het stulpje van Ye ook gaan terugzien in een nieuw seizoen van Selling Sunset, dat is nog de vraag.

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..