Hebben: het glittery H&M-setje van prinses Victoria

Voor een paar tientjes een royal look!

De laatste dagen van het jaar staan voor de Zwoyals in het teken van feestjes en gezelligheid, en daarbij hoort natuurlijk een hoop glamour. Prinses Victoria bewijst echter dat aan een feestelijke outfit helemaal geen royal prijskaartje hoeft te hangen. Tijdens een balletvoorstelling verschijnt zij ‘gewoon’ in een setje van H&M.

Best of both worlds

Hoewel budget fashion ook binnen de paleismuren steeds hipper wordt, kunnen we nog niet echt concluderen dat élke royal lady daar gehoor aan geeft. De dag dat prinses Charlene in een betaalbare look verschijnt, lijkt bijvoorbeeld nog steeds erg ver weg. Victoria kennen we echter als een prinses die graag balans houdt in haar outfits. De ene dag kan zij in de meest glamoureuze high fashion verschijnen, om de volgende dag doodleuk haar opwachting te maken in een budget spijkerbroek.

H&M

Als Victoria in haar budget-bui is, kun je de klok erop gelijk zetten dat ze in H&M verschijnt. Ook afgelopen weekend was dat weer het geval: tijdens een bezoek aan een balletvoorstelling met de hele familie droeg de prinses een met pailletten bezaaid setje van het Zweedse merk. Ze combineerde het ensemble met een clutch van VOGT en natuurlijk een goed stel Gianvito Rossi‘s. Swipe voor foto’s van de prinses!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kungliga Operan (@kungligaoperan)

De experts van Royal Fashion Police weten te melden dat het setje van de prinses gaat om een top van 25 dollar, en een rok van 21 dollar. Klinkt ons natuurlijk als muziek in de oren, en het liefst zouden we meteen naar de winkel rennen om exact hetzelfde ensemble op de kop te tikken. Het minder goede nieuws is echter dat op de H&M-webshop in Nederland precies dezelfde items niet te vinden zijn.

Gelukkig wil het geval dat de Nederlandse webshop wel een soortgelijk setje aanbiedt, en je dus tóch een net zo royal look als Vic kan creëren. Hier bestel je de rok, en hier de top.

Voor een paar tientjes een koninklijke outfit – wie had dat gedacht? Zo makkelijk kan het zijn!

Bron: Instagram @royalfashionpolice, UFO No More | Beeld: NL Beeld, Instagram @kungligaoperan

Laatste nieuws