Die keer dat Beyoncé een sms stuurde naar Meghan Markle

Een supportive message van Queen Bey: precies wat Meg op dat moment nodig had.

De documentaire van Harry en Meghan: eind vorig jaar ging het nergens anders over. In de docu deden de ex-royals tot in den treure hun verhaal, én blikten ze terug op het veelbesproken interview met Oprah Winfrey. Wie er na die uitzending voor Meghan klaarstond? Niemand minder dan Beyoncé.

Oprah-interview

Wekenlang wisten de Duke and Duchess of Sussex elke dag het nieuws te halen door hun veelbesproken Netflix-documentaire. In de zesde aflevering van hun spraakmakende Netflix-docu blikken Harry en Meghan terug op het Oprah-interview en de vele media-aandacht die ze als gevolg daarvan kregen.

Het veelbesproken interview met Oprah vond plaats in 2021. Hierin vertelden Harry en Meghan voor het eerst over hun keuze om een stap terug te doen uit de Britse koninklijke familie en naar Amerika te verhuizen. Het koninklijke stel werd na dat interview overspoeld met reacties van over heel de wereld. En die waren niet allemaal even positief. Kort na dat interview kreeg Meghan een sms’je. En niet van zomaar iemand, maar van Beyoncé.

Steun van Beyoncé

De wereldster wilde Meghan een hart onder de riem steken. “Beyoncé just texted, just checking in… I still can’t believe she knows who I am“, zegt de duchess in de aflevering over het sms’je. “She said, ‘She wants me to feel safe and protected. She admires and respects my bravery and vulnerability and thinks I was selected to break generational curses that need to be healed.’”

Kort na het interview plaatste Beyoncé ook een supportive message op haar website. “Thank you Meghan for your courage and leadership“, schreef Queen Bey bij een foto van haar en de hertogin op de première van de Lion King-film. “We are all strengthened and inspired by you.”

Bron: Elegance, Town & Country Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws