Beau Mondes jaarhoroscoop: dit staat jou in 2024 te wachten op liefdesgebied

Het staat in de sterren geschreven!

Succes, huwelijksaanzoeken, mooie reizen en stoute sensualiteit… Het staat allemaal in de sterren. Check jouw sterrenbeeld en zie wat 2024 je brengt op het gebied van liefde volgens het Beau Monde-orakel.

Ram 21 maart – 20 april

De eerste maanden van het jaar geniet je niet echt van je liefdesleven. Je vindt het soms zelfs saai en dat frustreert je. Snappen we. Maar je kunt dit jaar een grote romantische gebeurtenis verwachten. Een aanzoek, misschien?

Stier 21 april – 20 mei

Je begint het jaar heel tevreden, zeker wat intimiteit betreft, maar in februari kun je wat minder positieve verrassingen verwachten. Een vervelende date? Ongepaste appjes in de telefoon van je geliefde? Zet je schrap en houd je ogen open om eventuele ongein direct de kop in te drukken. Hoe dan ook, het wordt even heftig.

Tweelingen 21 mei – 21 juni

Ben je single? Dan zijn vluchtige dates voor jou niet meer voldoende. Je wilt verdieping en verbinding. Echte gesprekken in plaats van alleen maar flirten op een rooftop met een cocktail in je hand. De romantische sterren staan gunstig voor je in 2024, dus wie weet kom je je soulmate tegen…

Kreeft 22 juni – 23 juli

Omdat je zo bezig bent met jezelf, kijk je ook op een andere manier naar je liefdesleven. Verdiep je in 2024 eens in tantra, Kreeft. Ongeacht of je een partner hebt. Het zal in een relatie een diepere laag van verbinding aanboren. En als je single bent, leer je zo wat je echt lekker vindt.

Leeuw 24 juli – 23 augustus

Op romantisch vlak wordt er veel van je gevraagd. Je steunt je partner op een andere en voor jou nieuwe manier. Je leert zo echt de betekenis van verbinding kennen. Single Leeuwen doen er goed aan te daten met iemand die ze zakelijk verder kan brengen of met iemand die niet graag op de voorgrond treedt

Maagd 24 augustus – 23 september

Wie heeft er een groter ego Maagd, jij of je partner? Houd dat in gedachten tijdens een van jullie ruzies: het gaat nergens over. Het loont dus om je partner af en toe gelijk te geven, gewoon om van het gezeur af te zijn, want het gekibbel maakt je chagrijnig.

Weegschaal 24 september – 22 oktober

Eind januari is even lastig voor je liefdesleven, maar dat is slechts een hobbeltje op weg naar de sensuele vrouw in jou. Ze zit er, diep vanbinnen, en moet eruit. Met of zonder een partner naast je. Duik ook eens in je verleden. Waarom heb je soms moeite met intimiteit?

Schorpioen 23 oktober – 21 november

Ben jij altijd de sidekick in je relatie? Degene die luistert en de ander steunt? Kom op, claim je ruimte in je relatie of op je date. En we weten dat je heel serieus bent Schorpioen, maar relaties hoeven niet altijd volgens het boekje te verlopen als twee mensen heel gelukkig zijn met elkaar. Ben je pril aan het daten, leuk! Ontdek of het iets kan worden, maar wees voorzichtig met grote liefdesverklaringen. En laat je in een langere relatie niet makkelijk verleiden tot het zetten van grote stappen.

Boogschutter 22 november – 21 december

Zet je schrap voor verhitte discussies met je partner. Die kunnen voor een zekere onrust in je relatie zorgen, omdat jij steeds beter leert praten en voelen in 2024. Ook als single. Dat kan leuke dates opleveren als je de ander ook durft te zeggen wat je verlangens zijn

Steenbok 22 december – 20 januari

Steenbok, 2024 is bij uitstek het jaar om je kinky zelf te omarmen. Denk lak, leer, rubber, zweepjes, vachtjes, klemmen en slings, voor op een gewone dinsdagavond. Echt, je sterren staan avontuurlijk en verleidelijk. En dominant, dus gooi vooral je partner of je date in de boeien.

Waterman 21 januari – 18 februari

Van midden februari tot midden maart en na 7 december ben je extra passioneel, maar… er vindt ook een verschuiving plaats. Je ziet dingen opeens vanuit een ander perspectief en dat kan wat ongemakkelijk zijn in je relatie. Ga je in 2024 een grote romantische beslissing nemen? Welke zou dat zijn en hoe voel je je daarbij?

Vissen 19 februari – 20 maart

Je wilt het vooral leuk hebben in je relatie en de sterren staan hier gunstig voor. Ook voor het omarmen van je sensualiteit trouwens.

Tekst: Agnes Hofman | Beeld: Colin Hutton/Netflix © 2022

Laatste nieuws