Ter ere van haar verjaardag: Kates mooiste looks van het afgelopen jaar

Koninklijke mantels, glitterende japonnen en iconische powersuits!

Hip hip hooray! Prinses Kate is vandaag jarig, en ze mag 42 kaarsjes uitblazen. Reden genoeg om terug te blikken op haar meest fashionable moments in het afgelopen levensjaar. Van dromerige baljurken tot chique powersuits, dít zijn Kate Middletons mooiste outfits van 2023!

17 maart 2023

Waar Kate de afgelopen jaren met St. Patrick’s Day vaak koos voor een traditionele kleur groen, verraste ze ons dit jaar met een teal-kleurige mantel van het merk Catherine Walker & Co. De combinatie met bijpassende accessoires maakt dat deze monochrome look absoluut in ons lijstje met favorieten thuis hoort!

kate st patrick
Beeld: NL Beeld

6 mei 2023

Uiteraard kan 6 mei van dit jaar niet in ons lijstje ontbreken: de dag van de kroning van Koning Charles III! Kate ging gekleed in een koninklijk ensemble, met een custom Alexander McQueen jurk en een imposante mantel in royal blue. Op haar hoofd droeg zij, opvallend genoeg, geen traditionele tiara, maar een zilveren bloemenkrans.

Kate kroning Charles
Beeld: NL Beeld

25 mei 2023

Dat Kates kledingkast enorm veelzijdig is, bewijst ze wel met dit roze powerpak. Tijdens een bezoekje aan het Foundling Museum trok de Princess of Wales deze Barbie-waardige outfit uit de kast. Om het pak (eveneens van Alexander McQueen) van wat extra elegantie te voorzien, koos de prinses voor een opvallende riem met pareldetails.

royals roze kate
Beeld: NL Beeld

23 juni 2023

Nog zo’n iconische look van het afgelopen jaar: Kate in een felrode tea-length jurk, die zij droeg bij de Royal Ascot. De jurk, met V-hals en subtiele pofmouwen, is uiteraard van go-to merk Alexander McQueen. Kate maakt de look af met een bijpassende accessoires en gouden statement-oorbellen.

Beeld: NL Beeld

6 december 2023

We sluiten ons lijstje af met een look die zo’n succes was, dat Kate hem wel twee keer droeg dit jaar: eerst tijdens de Jordaanse royal wedding in juni, en later bij de Diplomatic Corps-receptie in Buckingham Palace! Kate draagt een poederroze glitterjapon van Jenny Packham, gecombineerd met de bekende Lover’s Knot Tiara. En wij snappen wel dat deze tiara naar verluidt Kates favoriet is, want hij staat haar meer dan beeldig.

Beeld: NL Beeld

Beau Monde wenst prinses Kate natuurlijk een hele fijne verjaardag. Wij kunnen nu al niet wachten om te zien met welke looks ze ons in haar komende levensjaar weer gaat verrassen!

Bron: People Magazine, Beau Monde Archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws