Oeh: Vrienden van Amstel Live ook vanuit huis te volgen!

Geen tickets? Geen zorgen!

Komende donderdag opent dé grootste kroeg van Nederland weer z’n deuren in Ahoy Rotterdam. Jawel, we hebben het natuurlijk over De Vrienden van Amstel Live. Mocht jij geen tickets hebben kunnen bemachtigen, dan hebben we heel goed nieuws! De show is dit jaar via maar liefst drie (!) verschillende livestreams te volgen op Videoland. Zo hoef je geen moment van het muzikale spektakel te missen.

Oude en nieuwe vrienden

Nieuwe gezichten, vrienden van vroeger en vaste stamgasten: het programma van de 26ste editie van De Vrienden van Amstel Live brengt wederom een heerlijke mix van artiesten samen. Zo zijn vaste namen als Guus Meeuwis, Rowwen Hèze en Acda en de Munnik natuurlijk van de partij, maar er zijn ook opvallend veel debutanten. Voor Son Mieux, Zoë Tauran, Bizzey, La Fuente, Claude en Meau wordt het de eerste keer dat zij bij VVAL mogen optreden.

Andere bijzondere acts zijn Clouseau, die na ruim 20 jaar terugkeert op het podium in Ahoy. Ook voor The Opposites is het meer dan tien jaar geleden dat ze bij ‘de vrienden’ optraden. De line-up bestaat verder uit Suzan & Freek, DI-RECT, Flemming, Snelle, Ronnie Flex, VanVelzen, Duncan Laurence, S10 en Joshua Nolet. Dit jaar is de presentatie voor het eerst in handen van Kraantje Pappie, die wordt bijgestaan door Nick Schilder.

Feestje in de woonkamer

Baal jij na het horen van deze line-up nóg meer dat je geen tickets hebt voor de show? Geen zorgen, want dankzij Videoland kun je De Vrienden Van Amstel Live 2024 gewoon vanuit huis beleven via een livestream. Op vrijdag 19 januari (noteer het in je agenda!) vanaf 19.30 uur is VVAL exclusief te streamen bij Videoland vanuit jouw eigen woonkamer. Extra bijzonder dit jaar is dat er maar liefst drie livestreams zijn. Hierdoor hoef je echt geen enkel moment meer te missen, zowel on stage als backstage.

Drie livestreams

Vanaf 19.30 uur zie je op alle drie de streams het voorprogramma met Kraantje Pappie en Marieke Elsinga backstage. Het duo zal natuurlijk ook uitleggen wat er op de verschillende streams te zien is, zodat je een keuze kunt maken waar je naar gaat kijken. Bovendien kun je de streams tijdens de show gewoon wisselen, waardoor je De Vrienden van Amstel op bijzondere en unieke wijze kan beleven.

Vanaf 20.00 uur kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Stream 1 – Live registratie van ‘De Vrienden van Amstel LIVE’
  • Stream 2 – Backstage ervaring van het concert met Marieke Elsinga.
  • Stream 3 – Extra stream met bonus materiaal van het concert die je nergens anders kunt zien.

Vanaf 23.20 uur kijk je op alle drie de streams de ‘afterparty’, om het ultieme kroeggevoel thuis te verlengen. Tijd om je vrienden op te trommelen voor een feestje in je eigen thuiskroeg!

Bron: Grazia, Videoland | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws