De Weekendtips van Beau Monde

Fijn weekend!

Of je nu een vroege Valentijnsdate in wilt plannen of juist op pad gaat met je single besties: er is dit weekend weer volop leuks te doen! Beau Monde zet de leukste tips op een rijtje waarmee je je weekend kunt voorzien van een glamoureus randje.

Win een trip naar Parijs bij Westfield Mall

Moet jij nog halsoverkop een romantisch cadeautje op de kop tikken voor je lief? Dan zit je goed bij de Westfield Mall of the Netherlands! Met ruim 280 winkels onder één dak en aanlokkelijke kortingen (luxe lingeriesetje, anyone?) is slagen gegarandeerd. Ook als date-locatie vind je hier alles wat je Valentijnshartje begeert. Naast het shoppen zijn er diverse beauty treatments om jezelf mee te verwennen of om samen van te genieten. Aan het eind van de dag biedt het Eet Theater een ruime keuze aan restaurants om romantisch een hapje te eten en mocht je nog zin hebben in een feel good film biedt de in-house Kinepolis een ruim aanbod van de allernieuwste films aan.

Westfield
Beeld: Joni Israeli voor Westfield Mall of the Netherlands

Extra leuk: op zaterdag 10 en woensdag 14 februari vind je de rolschaatsende Valentines squad die zich verplaatst door de mall met hun boombox met de leukste love songs en een speciale banner om jullie Valentijnsdag vast te leggen. Meld jij je 10 of 14 februari aan als Westfield club member bij een van de Love Parade hosts? Dan maak je kans op een unieke trip naar Parijs.

Breitling x Victoria Beckham

Het luxe horlogemerk Breitling heeft onlangs een nieuwe lijn horloges gelanceerd die zij hebben ontworpen in samenwerking met niemand minder dan Victoria Beckham. Precies: mode-icoon en levende legende Posh Spice heeft de handen ineengeslagen met het toonaangevende luxelabel. De Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham-collectie, gelimiteerd tot slechts 1.500 exemplaren, is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de luxe horlogemaker en de befaamd Creative Director.

De Breitling Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham in Gold Nude, verkrijgbaar voor €29.500

“Het was geweldig om te zien hoe het vakmanschap en de innovatie van Breitling met mijn ideeën gecombineerd werden om iets elegants en moderns te creëren”, aldus Vic herself over de samenwerking. Natuurlijk zijn de chique uurwerken helemaal in stijl afgewerkt met het Breitling-logo op de wijzerplaat én Victoria Beckhams initialen op de secondewijzer.

Kafé Kontrast

Of je nu een hippe culi-hotspot zoekt voor een date met je significant other of gaat voor brunch met je besties – bij het Amsterdamse Kafé Kontrast zit je goed. De culinaire samensmelting van Zweden en Indonesië is in elk geval een match made in heaven! Of je nu komt voor de all-day brunch, gezellig aperitief of een meergangendiner: er is keuze te over!

Kijktips

En als je dan helemaal uitgeshopt bent, kun je weer tevreden op de bank neerploffen met een van de vele fijne films of steengoede series die er deze week op de streaming-platforms zijn verschenen.

Op Hayu is nu bijvoorbeeld het elfde seizoen van Vanderpump Rules van start gegaan en dat belooft héél veel drama – natuurlijk geheel voorzien van een luxe designer-randje. Wat willen we nog meer?

Mocht je meer trek hebben in een fashion-klassieker, dan zit je goed bij Netflix. Daar is gisteren namelijk The Devil Wears Prada weer aan het aanbod toegevoegd. Mocht je de cerulean speech niet al uit je hoofd kennen, dan is dit dé gelegenheid om weer met een bak popcorn van Meryl Streep en Anne Hathaways acteerkunsten te gaan genieten.

Ten slotte verschijnt morgen de komische film Are you there God? It’s me, Margaret op Netflix. Deze humoristische film met een hoofdrol voor Rachel McAdams vertelt het verhaal van de 11-jarige Margaret, die tussen een joodse en een christelijke ouder probeert te ontdekken wat haar éigen religieuze identiteit is.

Kortom: genoeg leuks op de buis!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws