Zien: eerste beelden van nieuwe musicalfilm Wicked

Nog éven geduld hebben...

Voor sportminnende Amerikanen was de Super Bowl afgelopen weekend hét hoogtepunt van het football-seizoen. Tussen alle spierbundels op het veld ging onze aandacht echter vooral uit naar de  celebs op de tribune én de verrassende trailer voor de musicalfilm Wicked, met hoofdrollen voor Ariana Grande en Cynthia Erivo. En die beloven héél veel goeds!

Super Bowl

Afgelopen weekend was het in Amerika tijd voor de Super Bowl. Hoewel het natuurlijk draait om de wedstrijd, lijken de randzaken inmiddels de overhand te nemen. Zo waren alle ogen gericht op de komst van Taylor Swift en haar outfit en kondigde Beyoncé een gloednieuw album aan tijdens de commercial break.

Waren dat dan de highlights? Nee! Want als kers op de taart werden ook de eerste beelden getoond van de gloednieuwe musicalfilm Wicked.

Van theater naar bioscoop

De musical Wicked is al ruim twintig jaar wereldwijd een enorm succes – and we get that! Dit jaar gaat het verhaal van het theater ook naar de bioscoop, want er is een heuse musicalfilm in de maak. Het verhaal speelt zich af voorafgaand aan de gebeurtenissen in The Wizard of Oz. We volgen Elphaba (Cynthia Erivo), een vrouw die is geboren met een groene huid, en uiteindelijk de Wicked Witch of the West wordt. Een grotere tegenpool dan de blonde Glinda (Ariana Grande) waarbij alles roze is, is er dan ook niet. Desondanks vinden de twee elkaar.

In de eerste beelden, die je hieronder bekijkt, zien we onder meer hoe Glinda en Elphaba elkaar voor het eerst ontmoeten.

Wicked

Wij worden alvast héél enthousiast van de eerste beelden en kunnen niet wachten tot de film op het witte doek verschijnt. Helaas moeten we daarvoor nog wel even geduld hebben. De film komt namelijk pas uit op Thanksgiving, 28 november 2024. Bovendien wordt Wicked in twee delen verfilmd. Het tweede deel van de musicalfilm staat gepland voor 26 november 2025.

Naast Ariana en Cynthia zijn er rollen voor Michelle Yeoh (Madame Morrible), Jonathan Bailey (Fiyero), Ethan Slater (Boq) en Marissa Bode (Nessarose). Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Bron: Grazia.nl, YouTube Universal Pictures, RTL Boulevard | Beeld: YouTube Universal Pictures

Laatste nieuws