Prinses Eugenie brengt ode aan haar man Jack met hilarisch kiekje

Bij hoge uitzondering geeft ze ons een kijkje in haar privéleven via haar Instagram-account.

Prinses Eugenie heeft dan misschien – in tegenstelling tot de meeste andere royals – een eigen Instagram-account, maar ze houdt haar persoonlijke leven doorgaans voor zichzelf. Tenzij er natuurlijk een speciale gelegenheid is, en Valentijnsdag is duidelijk zo’n speciale dag volgens de prinses. Op haar Instagram Stories deelde ze een tweetal schitterende foto’s met betrekking tot haar liefdesleven.

@PrincessEugenie

Prinses Eugenie, die in 2018 in het huwelijksbootje stapte met Jack Brooksbank, is een van de weinige royals die een eigen Instagram-account heeft. Zo’n kijkje in haar leven, dat voor de verandering geheel uit eigen hand komt, is voor menig royal fan natuurlijk een traktatie.

Ook Valentijnsdag liet de prinses niet zomaar aan zich voorbijgaan, zo deelde ze een zeer zeldzame foto met echtgenoot Jack op haar Instagram Stories. We zien het duo chillen op wat lijkt een buitenbank te zijn, terwijl ze lachen naar de camera. Eugenie voegde nog een gifje toe van stuiterende rode hartjes en de woorden ‘Happy Valentines‘. Zoet!

Screenshot story Eugenie
Beeld: Instagram @princesseugenie

Maar daarmee houdt de ode van prinses Eugenie aan haar hubby niet op, nee: de royal doet er nog een humoristisch schepje bovenop. Ze deelt een hilarische foto van zichzelf, waarop ze een T-shirt draagt met daarop tientallen keren het hoofd van haar man Jack. De prinses topt het toch al vrij hysterische geheel af met een gezellige hartjes-bril. Jack treft het maar met zo’n leuke vrouw!

Screenshot story Eugenie
Beeld: Instagram @princesseugenie

Diagnose Sarah Ferguson

De luchtige ‘feestdag’ is ongetwijfeld een welkome onderbreking van wat al een behoorlijk stressvol jaar is gebleken voor de koninklijke familie. Na haar borstkankerdiagnose in juni vorig jaar kreeg Eugenies moeder, Sarah Ferguson, eind vorige maand opnieuw een klap te verwerken. Er werd namelijk huidkanker bij de hertogin vastgesteld. Een moedervlek die zij liet verwijderen, bleek een kwaadaardige melanoom te zijn. Ondanks deze verontrustende diagnose, blijft Sarah – zoals we haar kennen – positief. “Ze is er van overtuigd dat haar ervaringen benadrukken hoe belangrijk het is om moedervlekken regelmatig te controleren”, aldus een woordvoerder.

August 3 jaar

Gelukkig zijn er ook nog genoeg leuke dingen in het leven van de 33-jarige prinses. Zo vierde haar oudste zoontje August vorige week vrijdag alweer zijn derde verjaardag. Ter ere van deze heugelijke dag, deelde de moeder van twee een aantal lieve kiekjes op haar Instagram-account.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie)

“Gefeliciteerd met je derde verjaardag onze liefste Augie”, luidde het bijschrift onder de foto’s. “(…) voor altijd giechelen met jou.” Té schattig!

De prinses heeft het duidelijk goed voor elkaar met haar man Ă©n haar kroost.

Bron: Instagram @princesseugenie, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws