Zien: Eugenie zet zoontje August in het zonnetje voor derde verjaardag

De trotse moeder deelt een reeks zoete kiekjes van haar oudste telg.

Het klinkt misschien cliché, maar wanneer je kinderen krijgt, lijkt de tijd zo mogelijk nog sneller te gaan. En dat ervaart ook prinses Eugenie, want haar oudste zoontje August is afgelopen vrijdag namelijk alweer drie jaar oud geworden. Ter ere van zijn verjaardag, deelt de moeder van twee een aantal lieve kiekjes op haar Instagram-account.

Instagram-post

Op de eerste foto zien we een vrolijke lachende August op de grond tegen een muur aan zitten met zijn moeder Eugenie. Het stel is lekker ingepakt, gewikkeld in warme jassen en met wollen mutsen op hun hoofd. Aan Augusts voeten prijken een paar schattige, gele regenlaarzen. Het ziet eruit alsof moeder en zoon het enorm naar hun zin hebben met z’n tweeën.

“Gefeliciteerd met je derde verjaardag onze liefste Augie”, luidt het bijschrift onder de foto’s. “(…) voor altijd giechelen met jou.” Té schattig!

Familiekiekjes

Op de andere foto zien we hoe August zijn kleine broertje Ernest knuffelt terwijl een ogenschijnlijk dolgelukkige prinses Eugenie haar kroost in haar armen heeft. Ook deelt de royal nog een kiekje van haar zoon en haarzelf tijdens een familie-uitje. Met haar ene hand houdt ze August vast, en in haar andere hand heeft ze een hotdog. Zo zie je maar weer, ook prinsessen slaan een beetje fastfood op z’n tijd niet af!

Trotse oma en actief lid van het sociale media-platform, Sarah Ferguson, kon natuurlijk niet achterblijven met haar felicitaties. Zij wenste haar kleinzoon ook een fijne verjaardag via Instagram. Sarah deelde het bericht van Eugenie op haar Instagram Stories en schreef erbij: “Gefeliciteerd mijn prachtige Auggie. Ik hou zoveel van jou #trotseoma.”

Gezinsleven

Het is overigens zeker niet de eerste keer dat de prinses ons een inkijkje geeft in het gezinsleven met haar twee jongens. Nadat zij en hubby Jack Brooksbank hun eerste zoon verwelkomden in februari 2021, deelde Eugenie een poosje later wat zoete kiekjes van de doop van haar zoon. Het bijzondere aan deze doop was dat August tegelijk met een andere achterkleinzoon van de Queen werd gedoopt: Lucas Tindall.

En een aantal maanden geleden deelde ze weer zo’n zeldzaam familiekiekje via Instagram. Het was de eerste foto waarop we het gezin van vier samen afgebeeld zagen, maar dat was niet het meest opvallende aan het beeld. Want op deze foto leek de koninklijke peuter August als twee druppels water op de dochter van prins Harry en zijn vrouw Meghan: Lilibet!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws