Wow: dít is hoe Monica Geuze er vroeger uitzag!

Geen spat veranderd!

Tienertijd

Van Instagram en YouTube tot haar presentatieklussen op tv: Monica Geuze is anno nu niet meer van je beeldscherm weg te denken. En daar heeft de dame hard voor gewerkt! Zo ging zij in haar jeugd naar een Theaterhavo/vwo, waar ze onder meer Ronnie Flex leerde kennen. Hierna ging ze voor hem aan de slag als zijn vaste DJ. Ja, je leest het goed: die twee gaan way back!

Hilarisch genoeg wist Monica zelfs nog een kiekje terug te vinden van de talentenjacht waar ze samen aan meededen. Ter gelegenheid van Ronnies verjaardag deelde ze deze foto enkele jaren geleden via Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

Happy bday! Love you for life“, schreef ze bij de zoete foto.

‘Hormoonica’

Toch waren Monica en school geen gouden combinatie. In haar eerste boek, My Way, verklapte ze al dat ze regelmatig uren moest nakomen. “Mijn naam stond standaard op het prikbord”, aldus Monica.

“Ik zag er de noodzaak en de logica niet van om van maandag tot en met vrijdag naar school te moeten. Vaak mochten we toch zelf bepalen wat we deden.” Van haar moeder kreeg ze destijds zelfs de bijnaam ‘hormoonica’. Oeps…

Ouders

Op Instagram heeft Monica bovendien af en toe foto’s gedeeld uit haar kindertijd. En wat blijkt? De brunette is geen spat veranderd! Van die sprankelende ogen tot vrolijke glimlach: dit is duidelijk Monica, toch?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze)

De band met haar ouders is door de jaren wel wat veranderd. Zo gingen zij uit elkaar toen Monica achttien jaar was, en dat heeft ze haar vader lang kwalijk genomen. In afleveringen van De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld en Isola di Beau heeft Monica echter onthuld dat zij deze band echter weer hersteld heeft. De reden hiervoor was haar dochtertje. “Ik wil haar niet haar opa en oma ontnemen”, zo deelde ze. Eind goed, al goed!

Bron: Grazia, RTL Boulevard, Cosmopolitan | Headerbeeld: NL Beeld

Laatste nieuws