Vandaag in de winkels: de nieuwste Beau Monde!

Dit kun je verwachten in de nieuwe editie.

Het kán je bijna niet ontgaan zijn: deze week ligt er weer een nieuwe editie van Beau Monde in de schappen. Vanaf vandaag kun je genieten van onze maart-editie, met als stralende coverster niemand minder dan Patty Brard!

Patty doet boekje open

We deelden al een paar kleine sneak peeks van ons interview met la Brard, en de prachtige, zonnige shoot die plaatsvond op Curaçao. In haar editorial licht hoofdredacteur Sandra ten Brink een tipje van de sluier op over de zomerse fotoshoot: “Het was een werktrip, maar het voelde als vakantie. En dat allemaal door Patty!”

Cover Beau Monde 3 2024
Even geen trek in een wandeling naar de winkel? Hier kun je de nieuwste editie makkelijk bestellen.

Interviews

Natuurlijk staat deze nieuwe editie weer vol met allerhande interviews. Zo voelen we Jasmine SendarTrijntje Oosterhuis en Dries Roelvink aan de tand over hun foodie hobby’s en keukenkunsten. Jasmine praat ons helemaal bij over haar liefde voor de Antilliaanse keuken, Trijntje vertelt over haar reis van takeaway queen naar keukenprinses, en Dries neemt ons mee in de romantiek van het tafelen. Bon appétit!

Daarnaast vertelt Ewout Genemans over het succes van Bureau Rotterdam, z’n jongensdromen, en z’n allergrootste angst. Spoiler alert: het is piepklein, en dol op kaas! Ook deelt presentatrice Anouk Smulders haar grote genoegens en kleine pleziertjes met Beau Monde – van haar grote liefde Edwin, tot haar status als ‘Chef Verbouwen’ en haar favoriete beauty-adresjes. Ten slotte doen we een prachtige shoot met niemand minder dan Real Housewife of Amsterdam Chery-Ann Person en haar grote liefde Roland Kahn, en doen zij een boekje open over hun relatie.

Lifestyle, fashion, beauty

As usual hebben we ook een hoop leuk glamournieuws te delen. We nemen je mee naar de front row van fashion week en duiken in de mooiste modetrends voor ’t voorjaar, en duiken tevens in de meest twijfelachtig geklede diva’s van showbizzland. Daarnaast delen we de leukste tips voor een road trip door het land van de onbegrensde mogelijkheden: the U.S. of A.!

En als klap op de vuurpijl is onze royalty-kenner Ella Vermeulen diep in de comeback van prinses Charlene van Monaco gedoken. “Na jaren van fysieke ellende, nare geruchten en valse verzinsels lijkt prinses Charlene een charme-offensief te zijn gestart”, aldus onze expert.

Kortom: genoeg glamour om de komende tijd van te genieten – als het even kan met een goed glas rosé in het lentezonnetje, natuurlijk!

Laatste nieuws