Oom prinses Kate gaat confrontatie aan: ‘Ik geloof je niet’

De beruchte oom van de prinses maakt zichzelf niet populair.

Sinds de grote onthulling afgelopen maandag dat de oom van prinses KateGary Goldsmith, inderdaad meedoet aan Celebrity Big Brother, heeft de beste man al heel wat stof doen opwaaien. En dat wordt hem niet in dank afgenomen!

Gary Goldsmith

Mocht je het gemist hebben: in jolly old England is deze week een nieuw seizoen Celebrity Big Brother van start gegaan. Sterren van uiteenlopende bekend- en beruchtheid laten zich hierbij conform de bekende formule wekenlang opsluiten en 24/7 filmen.

Aan dit 23e seizoen doen weer een aantal uiteenlopende types mee, met onder meer een Strictly Come Dancing-professional en een influencer, maar ook showbizz-veteranen als Sharon Osbourne, en Louis Walsh. En tja, ook Gary Goldsmith. De enige claim to fame van deze man is het feit dat hij de oom is van de Princess of Wales, die door de jaren een status als bad boy heeft opgebouwd – denk aan cocaïne-deals, huiselijk geweld, en een reeks van vier huwelijken.

Imago

Zelf leek hij overigens geen boodschap te hebben aan zijn schimmige imago. Zo deelde hij in z’n introductievideo: “Ik lees vaak dat mensen denken dat ik een beetje een bad boy ben. Ik wou dat ik deze geruchten kon ontkennen, maar mensen op stang jagen is nou eenmaal mijn grootste hobby.”

In de aflevering die gisteravond uitgezonden werd, had de zakenman opeens een ander verhaal. Zo werd hij door Sharon flink aan de tand gevoeld over de reden achter zijn deelname. Toen deelde hij: “Het doet me wel wat, wat het publiek van me denkt – ‘het zwarte schaap van de familie’ – maar ik ben een gewone vent. Toevallig is mijn nichtje met Wills getrouwd.”

Eliminatie

Vervolgens claimde hij dat hij zelf totaal geen celebrity wil zijn. De immer doortastende Sharon Osbourne was echter niet overtuigd. “Waarom geloof ik je niet als je dat zegt?”, kaatste ze terug.

Uiteindelijk leidt het gesprek met la Osbourne ertoe dat Gary als eerste kandidaat genomineerd is voor eliminatie. Later deze week zal blijken of de beruchte oom van de Princess of Wales inderdaad het Big Brother-huis moet verlaten.

Bron: The Daily Mail | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws