Eindelijk: Kate in het openbaar gespot

Lachend en levendig: zoals we de prinses kennen!

Toegegeven: we wisten dat Kate pas rond Pasen weer haar werkzaamheden zou oppakken. Toch vonden we het wel erg lang duren voordat de prinses haar gezicht liet zien na de geplande operatie in januari. Gelukkig kunnen we nu opgelucht ademhalen, want Catherine is glimlachend gespot aan de zijde van William.

Operatie

Midden januari werd Kate opgenomen in de London Clinic voor een geplande buikoperatie. Kensington Palace liet destijds achteraf in een verklaring weten dat de operatie succesvol was en dat de prinses tien tot veertien dagen in het ziekenhuis zou blijven. Even later kwam de verlossende boodschap dat het goed ging met Catherine en dat zij huiswaarts was gekeerd. Vanaf dat moment werd het echter akelig stil.

Speculaties

De stilte vanuit Kensington Palace werd een broedpunt van geruchten. Er werd door tabloid-media en royalty watchers volop gespeculeerd over de reden van afwezigheid van Kate. Daarbij passeerden de meest absurde complottheorieën de revue. De prinses zou net als Charles kanker hebben, in coma liggen of zelfs niet meer in leven zijn. Weer andere kranten kopten over ernstige relatieproblemen die Kate en William zouden hebben.

Nieuwe beelden

Aan al die speculaties lijkt nu voorzichtig een einde te komen, want er zijn nieuwe beelden verschenen waarop we Kate samen met Wills zien bij de buurtwinkel Windsor Farm Shop. De video zou zaterdagmiddag gemaakt zijn. The Sun beweerde eerder al dat het kroonprinselijk koppel gespot zou zijn, maar tot nu toe ontbraken de beelden hiervan. Inmiddels zijn die vrijgegeven. TMZ benadrukt dat er geen twijfel mogelijk is dat het gaat om Kate en William.

En inderdaad: we zien een ogenschijnlijk gelukkige Catherine aan de zijde van haar man. Lachend en levendig, zoals we de prinses kennen. Hiermee lijkt zij definitief een streep te zetten door alle geruchten die de ronde hebben gedaan. Geweldig om te zien dat het goed gaat!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, X

Laatste nieuws