Ook Kim Kardashian neemt ‘verdwenen prinses’ op de hak: ‘Onderweg om Kate te zoeken’

Niet iedereen is te spreken over deze 'grap' van Kim K...

De geruchten over de afwezigheid van Kate beperken zich allang niet meer tot de Britten. Vorige week dreef onze eigen Willem-Alexander al de spot met de ‘verdwenen prinses’, en nu is het niemand minder dan Kim Kardashian die zich aan een grap over Catherine waagt.

Geruchten

Halverwege januari ging prinses Kate onder het mes en pas rond Pasen hoeven we haar weer in het openbaar te verwachten. Verder blijft het akelig stil vanuit Kensington Palace, en dat heeft geleid tot de nodige geruchten. De prinses zou net als Charles kanker hebben, in coma liggen of ernstige relatieproblemen hebben met William. Sommige royalty watchers durfden zelfs te vermoeden dat Kate niet meer zou leven.

Moederdag-kiekje

Goed: de geruchtenmolen blijft dus maar draaien, ondanks verwoede pogingen van het koningshuis om het tegendeel van de complottheorieën te bewijzen. Dat ging echter pijnlijk mis toen er een Moederdag-kiekje op Instagram werd geplaatst waarvan meteen duidelijk werd dat er flink op los was geëxperimenteerd met Photoshop.

Ook onze eigen Wim-Lex leek de rel rondom het kiekje te hebben meegekregen. Tijdens een werkbezoek in Zutphen waarbij de koning een groep kinderen te woord stond, kon hij het niet laten om zijn collega-royal op de hak te nemen. Wanneer een van de kinderen aan de koning vertelt dat ze hem op een foto heeft gezien met zijn hele familie, zegt de vorst: ”Echt waar? Ik heb in elk geval niet gephotoshopt!”

Kim Kardashian

Nu lijkt het erop dat onze koning hiermee een startschot heeft gegeven voor meer beroemdheden om de spot te drijven met prinses Kate. Ook Kim Kardashian is de heisa niet ontgaan. “On my way to go find Kate“, schrijft de realityster grappend bij een set kiekjes.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Hoewel veel volgers kunnen lachen om Kim K’s post, valt de grap niet bij iedereen goed. “Ze is aan het herstellen van een grote operatie! Heb een beetje respect”, wordt er onder meer geschreven. Tja: Kim zal vast de grappigste zijn thuis, maar of ze hier punten scoort bij the royal family is maar de vraag…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @kimkardashian

Laatste nieuws