Look-a-like Kate onthult: is het wel echt de prinses die we zagen op de beelden?

Catherines dubbelganger geeft duidelijkheid.

De langdurige afwezigheid van prinses Kate resulteerde in nogal wat speculaties – en dat is een behoorlijk understatement. Aan de geruchten leek begin deze week een einde te komen toen er een video naar buiten werden gebracht waarop William en Kate samen te zien waren in het openbaar. Maar ook dát werd door royalty watchers in twijfel getrokken. Het zou niet Catherine, maar haar look-a-like Heidi Agan zijn op de beelden. Daarover schenkt Heidi herself nu klare wijn.

Nieuwe beelden

We konden begin deze week eindelijk weer opgelucht ademhalen toen Kate na een periode van twee maanden opdook in een door The Sun en TMZ gepubliceerde video. Op de beelden zagen we Kate samen met Wills bij de buurtwinkel Windsor Farm Shop. De video zou zaterdagmiddag gemaakt zijn.

Twijfels

Hoewel TMZ bij het publiceren van de beelden nog met klem benadrukte dat deze gecontroleerd waren en dat duidelijk was dat het om William en Kate ging, ontstonden er op sociale media opnieuw twijfels. Royalty watchers beweerden dat het niet Kate, maar haar look-a-like Heidi Agan was die in de video verscheen.

Beeld: NL Beeld

Dubbelganger

In gesprek met The Mirror kan Heidi echter glashelder zijn over deze nieuwe roddels. “Het is duidelijk dat er speculatie is over de of het echt Kate en William zijn op die beelden”, zegt zij tegen de krant. “Sterker nog, mijn eigen sociale media-kanalen werden overspoeld omdat mensen denken dat ik het ben, maar ik weet dat dat niet zo is. Ik was aan het werk, dus ik weet dat ik dat niet ben. Ik geloof 100 procent dat het Kate Middleton en William zijn in die video.”

Goed: op de Beau Monde-redactie waren we er ook al wel vrij zeker van dat het om prinses Kate ging op de beelden, maar het is toch fijn dat het door haar dubbelganger even bevestigd wordt. Merci, Heidi!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, X

Laatste nieuws