Sarah Ferguson overlaadt prinses Eugenie met liefde op haar verjaardag

'Ik ben trots op de ongelooflijke vrouw die je bent geworden'

De hertogin van York, Sarah Ferguson, vierde de verjaardag van haar dochter Eugenie. Ze deelde zondag een liefdevolle post op Instagram waarin ze de verjaardag van haar dochter in de schijnwerpers zette.

Liefdevol bericht

Op de foto is te zien dat Sarah een arm om haar dochter heen heeft geslagen en haar een kus op de zijkant van haar hoofd geeft. Bij de foto heeft ze een liefdevolle boodschap geschreven aan haar jongste dochter: “Van harte gefeliciteerd aan mijn geweldige dochter @princesseugenie. Ik ben trots op de ongelooflijke vrouw die je bent geworden. Je blijft me iedere dag verbazen door je harde werk, je sierlijkheid, je vriendelijkheid en de zorg die je aan anderen toont.” Ze sluit af met: “Je zult altijd mijn gekke, lieve, slimme en attente meisje zijn. Ik hou van je, Eugenie. Gefeliciteerd met je verjaardag.”

Kanker

In januari maakte Sarah bekend dat ze gediagnosticeerd is met huidkanker. Dit is slechts enkele maanden nadat ze een borstamputatie was ondergaan om een vroege vorm van borstkanker te behandelen. Sarah liet toen weten dat ze het door de steun van haar familie toch positief inzag.

Zo gaf Fergia al aan dat ze dankbaar was voor de steun van haar beide dochters, Eugenie en Beatrice. “Mijn twee prachtige dochters zijn mijn cheerleaders, mijn toegewijde kampioenen en mijn zielsverwanten,” vertelde ze aan PEOPLE afgelopen november. Ze voegde hieraan toe: “Ze zijn zo ondersteunend geweest als maar kan, zoals ze altijd zijn.”

Activisme

Eerder deze maand sprak Sarah ook al lovend over haar dochters. Beide prinsessen zetten zich actief in voor hun nieuwste onderneming, namelijk het leiden van Global Citizen NOW: Melbourne, dat zich in zet voor het beëindigen van extreme armoede. Ze vertelde: “We moeten deze aarde verlaten en weten dat de kleinkinderen van onze kleinkinderen hier kunnen leven. Mijn dochters zijn ongelooflijke, briljante, gepassioneerde activisten en ze inspireren me voortdurend.”

Bron: PEOPLE | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws