Wow: dít is hoe Anna Nooshin er vroeger uitzag!

Anna Nooshin deelt foto's die nog nooit eerder zijn getoond!

We kennen de mooie Anna Nooshin tegenwoordig als influencer, onderneemster én presentatrice. Op Instagram komen de prachtige foto’s van Anna voorbij, maar hoe zag ze er eigenlijk vroeger uit? Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben een paar té leuke foto’s van Anna in haar jongere jaren gevonden.

Relatie en in verwachting

Anna Nooshin is bijna niet weg te denken: we spotten haar dagelijks op onze Instagram-feed, zagen haar stralen in haar modevlogs en ze is het liefje van Thijs Boermans. De roddels gingen echter al een tijdje rond dat Anna met niemand minder dan Thijs zou daten, en sinds een aantal maanden hebben ze het dan ook bekendgemaakt aan de buitenwereld. Het stel hield hun relatie op de achtergrond, maar in een aflevering van Open Casa van Robbert Rodenburg bevestigde ze dan toch haar relatie.”Ik ben heel blij. Ik denk dat het een hele gezonde balans is tussen je eigen ding doen, elkaar de ruimte geven en ook veel praten. Wat ik ook niet zo goed ken en heb moeten leren, maar waar ik wel blij van word,” vertelde Anna.

In augustus 2023 bevestigt Anna niet alleen een relatie te hebben met Thijs, maar ook in verwachting te zijn van een kindje. Dit heugelijke nieuws maakte ze bekend met een té leuke video op Instagram waar ze haar baby belly liet zien. Inmiddels is Anna bevallen van hun dochtertje Nala. Natuurlijk deelde ze met haar 937.000 volgers op Instagram de liefste foto’s van het kleintje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Biografie Anna Nooshin

Anna haar volledige naam is Anna Nikbakht Nooshin. Ze is geboren op 18 december 1986 in Iran, en ontvluchtte het land op zevenjarige leeftijd samen met haar ouders en zus. Nadat Anna en haar gezin in Nederland kwamen te wonen, keerde haar vader terug naar Iran. Haar vader dronk veel en mishandelde haar moeder en zusje. Hierdoor heeft Anna een moeilijke jeugd gehad.

Carrière

Toen Anna nog maar 22 was, liep ze stage op de pr-afdeling van modeontwerper Yigal Azrouël in New York. Anna begon al vroeg met ondernemen, zo startte ze op haar 24e het online platform NSMBL. In 2015 bracht ze haar eerste boek On Top uit, waarin ze haar levensweg beschreef. Haar tweede boek On life kwam in juni 2016 uit, dit was het vervolg op haar eerste boek.

In 2015 begon Anna ook met het maken van vlogs voor op haar YouTube-kanaal en ging ze aan de slag voor RTL Boulevard als mode- en lifestyledeskundige. Vanaf dat moment ontwikkelde haar carrière zich snel. Zo werkte ze in 2016 mee aan het programma Holland’s Next Top Model en was ze vanaf 2017 zelfs presentatrice van dit programma. Ook was ze deelneemster van Expeditie Robinson in 2016 en presenteerde ze haar eigen vierdelige serie ‘Mooier wordt het niet‘ bij BNNVARA.

Toch waren wij benieuwd hoe de duizendpoot er vroeger uitzag. Ben jij inmiddels ook nieuwsgierig geworden? Klik dan snel door naar de volgende pagina!

Laatste nieuws