Zien: nieuwe familiefoto van de Noorse koninklijke familie

Én koning Harald laat zich ook weer zien!

De Noorse koninklijke familie laat weten dat ze bijeen zijn om samen Pasen te vieren. Ze plaatsten namelijk een gezellige familiefoto met een paasgroet op hun Instagram. Op de foto is het koningspaar samen met het gezin van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit te zien.

Koning Harald laat weer van zich horen

Op sociale media deelt het Noorse hof een gezellige gezinsfoto van de Noorse koninklijke familie. Koning Harald, koningin Sonja, kroonprins Haakon, kroonprinses Mette-Marit en hun twee kinderen prinses Ingrid Alexandra en Sverre Magnus staan op de foto. Dat koning Harald ook op de foto staat is bijzonder, hij laat namelijk voor het eerst weer zijn gezicht zien sinds zijn ziekenhuisopname in Maleisië, afgelopen februari.

Ziekenhuis

In februari blies koning Harald maar liefst 87 kaarsjes uit, en dat werd gevierd in een heerlijk vakantieoord. Harald reisde af naar Maleisië, maar vanwege een infectie moest de koning zijn reis afbreken. Hij kwam terecht in een Maleisisch ziekenhuis en werd begeleid door zowel Maleisisch als Noors medisch personeel. Niet kort daarna kreeg de Noorse koning een permanente pacemaker. Van deze operatie is Harald nog herstellende, hij heeft dan ook tot tenminste Pasen nog ziekteverlof.

Familiefoto

Gelukkig gaat het ondertussen weer stukken beter met de koning, zo is te zien op de nieuwste familiefoto. Koning Harald staat er namelijk breedlachend op, en zo zien we Uwe Majesteit graag!

Onder de post staat geschreven: “De koninklijke familie wenst iedereen een vrolijk Pasen 🐣.” Het onderschrift gaat verder met: “Het koninklijk paar en de kroonprinselijke familie zijn aan het begin van de paasweek bijeengekomen in het koninklijke paleis van Bygdø.”

De koninklijke familie brengt dus het begin van de paasweek door op Bygdø Kongsgård, de officiële zomerresidentie van de Noorse koning. Het is een landgoed dat voor een groot deel uit het noordwestelijke deel van het Bygdø-schiereiland in Oslo bestaat.

Wij wensen de Noorse koninklijke familie een heerlijke paasvakantie toe, waarbij koning Harald hopelijk voldoende tot rust kan komen. We zien graag de Noorse koning weer gauw terug!

Bron: Instagram @detnorskekongehus, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws