Dít verzoek kreeg Mike Tindall van zijn schoonmoeder voor de royal wedding

Wie met een royal wil trouwen, moet pijn lijden.

Zara en Mike Tindall zijn inmiddels alweer twaalf jaar getrouwd en de twee nog altijd stapelverliefd op elkaar. De perfecte match dus! Toch had schoonmoederlief – prinses Anne – één verzoek voordat Mike met haar dochter in het huwelijksbootje stapte.

Verzoek

Prinses Anne heeft Mike namelijk gevraagd om een neuscorrectie te laten doen voordat hij met Zara het huwelijksbootje in zou stappen. Dit weigerde hij echter te doen. Hij had op dat moment in zijn carrière al minstens acht keer zijn neus gebroken, maar een neuscorrectie kreeg zijn toekomstige schoonmoeder er bij hem niet in. Zo vertelde hij dat dit zijn trainingsschema zou verstoren, en dat wil een rugbyprof natuurlijk niet.

In gesprek met Radio Times in 2011 vertelde Mike dat ‘het een luchtige, grappige opmerking was’ en dat ‘het niet veel voorstelde’. “Kijk naar mijn neus, kun je het haar kwalijk nemen?”, grapte hij toen. En hoewel hij toentertijd het verzoek van zijn schoonmoeder weigerde, heeft hij jaren later tóch nog naar haar geluisterd. In 2018 ging hij namelijk onder het mes om zijn neus recht te zetten.

Hilarische interactie

Dit is echter niet de enige hilarische interactie die Mike met zijn schoonmoeder heeft gehad. Zo vertelde hij tijdens zijn deelname aan I’m A Celebrity in 2022 dat hij aan het dansen was met prinses Anne, maar uit zijn broek scheurde waardoor iedereen zijn boxer kon zien. En hoewel dat kan gebeuren, had zijn boxer een ietwat ongepaste tekst. Oeps!

“Zara vierde haar 30e verjaardag, en het was een jaren zeventig themafeestje. Ik was aan het dansen op de dansvloer. Ik had ik alleen een outfit aan die een beetje te strak zat. Ik was aan het dansen met mijn schoonmoeder en ik deed een move naar de grond”, vertelde hij. “Maar ik scheurde uit mijn broek, recht voor haar neus. Toevallig stond er op mijn boxershort die ik op dat moment aan had, ‘knabbel aan mijn ballen’. Toen ik me omdraaide, zei ze: ‘Liever niet’. Ik zei: ‘Ja, ik ga al’, en ik liep weg”, onthulde hij lachend. Ha!

Bron: Nouveau | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws