Ahw! Zo zag zangeres S10 er vroeger uit

Wow! Herken jij haar nog terug?

Bekendheid

De bekendheid die het succes met zich meebracht, zorgde ervoor dat we de zangers op nieuwe plekken zagen. Zo was ze te gast in het programma Boerderij van Dorst van Raven van Dorst, waar ze samen met Bram Krikke hielp om de boerderij op gang te houden. In gesprek met Raven vertelde S10 openhartig en emotioneel over haar jeugd in de psychiatrie. “Ik heb daar echt de allerergste dingen gezien”, vertrouwde ze Raven toe. “Ik kon me vroeger niet voorstellen dat het beter zou worden, het leven. Ik vond het wel uitzichtloos”, aldus S10.

Documentaire

Onlangs werd bekend dat de zangeres een documentaire heeft gemaakt over haar strijd met mentale klachten. Met de pakkende naam Storm om mij heen staan de ervaringen van S10 in de mallemolen van de GGZ centraal. Gelukkig kwam de zangeres eruit, en wel sterker dan ooit. Nu is haar missie om anderen, die zich wellicht in haar verhaal herkennen, te helpen door middel van muziek.

S10 vroeger

Anno nu heeft de artieste dus heel wat bereikt, en daar kan ze zeker trots op zijn! Wie weet: zou de jonge S10 ook al gedroomd hebben van een carrière in de spotlights?

Een snelle blik op haar Instagram-account verraadt dat S10 ook vroeger al een echte entertainer was. Met een pannenkoek op haar hoofd had zij ongetwijfeld de lachers op haar hand.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door S10 (@s10s10xx)

Als klein meisje

Als we aan S10 denken, denken we natuurlijk ook aan haar lange blonde lokken. En die had ze als klein meisje ook al. Met een vrolijke snoet én een pannenkoek op haar hoofd zien we een jonge S10 op de foto die ze op haar Instagram heeft gedeeld. Zo lachend zien we de zangeres maar graag.

Bron: AD, Instagram @s10s10xx, VPRO | Beeld: NL Beeld, Instagram @s10s10xx

Laatste nieuws