Afgetrainde hoogheid: prinses Stéphanie staat model voor dochters kledinglijn

Moeder en dochter komen stijlvol voor de dag!

Een bijzondere set beelden vanuit Monaco deze week. Pauline Ducruet, de oudste dochter van prinses Stéphanie, heeft namelijk haar familie ingeschakeld als modellen voor haar nieuwe kledingcollectie. En vooral moeders wordt hierbij goed in het zonnetje gezet!

Modieus microstaatje

In Monaco houden ze wel van mode. Van de luxe designer-outfits van prinses Charlene, tot de merkdeals van Beatrice Borromeo en Charlotte Casiraghi met Dior en Chanel. Maar voor Pauline Ducruet gaat die liefde verder dan het dragen van luxe labels alleen: zij heeft namelijk haar eigen kledingmerk opgezet.

Met haar Alter Designs maakt Pauline al enige tijd furore als zakenvrouw en designer. Naar verluidt is het label ‘body and climate positive’, en maken zij items voor ‘iedereen, ongeacht gender’. Helemaal verantwoord en duurzaam dus, maar daarmee ben je er nog niet als kledingmerk. Gelukkig heeft Pauline voor haar meest recente collectie een set bijzondere modellen geregeld om de items te promoten.

Familie-uitje

Zo zien we in de recente aankondiging van Alter Designs’ zomercollectie een hele hoop bekende gezichten. Naast Pauline zien we namelijk ook broer Louis Ducruet en schoonzusje Marie Ducruet, en halfzus Camille Gottlieb eveneens prominent in beeld. Daarnaast valt op de achterste rij nóg een bekend Grimaldi-gezicht op: Paulines buitenechtelijke neef, Alexandre Coste-Grimaldi, is namelijk ook deel van het bonte gezelschap.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alter Designs (@alterdesigns_)

Bijzonder gezellig, zo’n familie-uitje, non? We kunnen niet ontkennen dat de groep er in elk geval erg stijlvol op staat.

Afgetraind

In een tweede bericht zet Pauline haar moeder nog eens éxtra in het zonnetje. Samen poseert het paar in een set Alter Designs outfits bestaande uit scuba-tops en afgeklede pantalons in een wol-zijde mix.

Maar wat vooral opvalt, is hoe afgetraind prinses Stéphanie hier voor de dag komt! In de glanzende bikinitop is duidelijk te zien dat de hoogheid over een gespierd middenrif beschikt. Wowie!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alter Designs (@alterdesigns_)

Mocht je nu zo’n prinselijk approved outfitje ook wel zien zitten, dan moet je wel een pretty penny betalen. Zo kost Stéphanies Brassi Scuba Top je €220, en gaat haar Georgio Pinstriped Pant voor €510 over de toonbank. Paulines Pool Scuba Body heeft een prijskaartje van €290 en haar Berni Pinstriped Short kost €380.

Maar goed, dan heb je natuurlijk wel een stukje Grimaldi-design in huis. En dat is ook wat waard.

Bron: Instagram @paulinedcrt, Alter Designs | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws