De schattige reden dat prins Louis ooit jaloers was op zijn grote zus

Tja, dit begrijpen we wel.

Royal kids mogen dan met de etiquette worden opgevoed; ook zíj hebben zo hun streken en zijn weleens jaloers op hun broer of zus. Dat blijkt maar weer uit een interview met Shirley Ballas, die eind vorig jaar prins Louis en prinses Charlotte mocht ontmoeten.

Behind the scenes

In december vorig jaar bracht prinses Kate samen met Charlotte en Louis in het geheim een bezoek aan de set van Strictly Come Dancing, de Britse variant van het Nederlandse televisieprogramma Dancing with the Stars. Shirley Ballas is hoofdjurylid in het programma en ontmoette Catherine en de royal kids achter de schermen. In een interview met The Sun vertelt ze hoe dat was. “Het was een absoluut feest”, aldus Shirley. “Het zijn prachtige beleefde kinderen. Ze hadden een geweldige dag.”

Jaloers

Shirley herinnert zich een grappig moment met Charlotte en Louis. “Toen ze op bezoek kwamen, hadden we een aantal kronen op de set”, deelt ze. “Ik dacht dat het leuk zou zijn om het kleine meisje een kroon te geven en om Louis een doos snoep cadeau te doen”. Daar was de kleine prins echter niet van gediend. “‘Ik wil ook een kroon’, zei hij terwijl hij wees naar de kroon van Charlotte. Dus natuurlijk zijn we ook een kleine kroon voor hem gaan zoeken.” Tja: het feit dat hij royal is hoeft Louis natuurlijk niet te bewijzen, maar zo’n kroontje blíjft leuk – dat begrijpt iedereen, non?

Prinses Kate

Voor Charlotte en Louis was het natuurlijk een droom die uitkwam om exclusief op de set van Strictly Come Dancing te zijn, maar ook Kate straalde tijdens het uitje. “Ze was heel ontspannen en één en al glimlach”, zo deelt Shirley. “Ze was tegen iedereen charmant en zorgde ervoor dat prins Louis niet te opgewonden raakte.” Dat laatste zal nog niet makkelijk zijn geweest, vermoeden we.

Bron: Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws