Zien: Netflix onthult de trailer van het tweede deel van Bridgerton

Wij kunnen nu écht niet meer wachten!

Hoewel we nog helemaal in de wolken zijn van het eerste deel van Bridgerton seizoen 3, zijn wij de dagen ook al aan het aftellen totdat het tweede deel online komt. We moeten er helaas nog iets meer dan een week op wachten, maar in de tussentijd kunnen we gelukkig wél alvast genieten van de eerste beelden!

Recordbrekend seizoen

Wij zijn overduidelijk niet de enige fans van Bridgerton. Het eerste deel van het derde seizoen van de Netflix-hit behaalde in de eerste vier dagen al een record van 41 miljoen (!) views. In dit seizoen heeft Penelope Featherington (Nicola Coughlan) haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar tijdens het vorig seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch.

Penelope en Colin

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt alleen vriendschappelijk zijn.

Voor Penelope wordt de situatie gecompliceerder door haar breuk met Eloise (Claudia Jessie), die een nieuwe vriendin heeft gevonden op een onverwachte plek. Ondertussen maakt Penelope’s toenemende aanwezigheid in de high society het des te moeilijker om haar Lady Whistledown alter ego geheim te houden…

Tweede deel

Het eerste deel van seizoen 3 eindigde met een steamy scène tussen Penelope en Colin in de koets. Vriendschap is nu definitief verleden tijd en hun leven als lovers gaat van start. Hoe het verhaal verder gaat, zien we in deel twee van Bridgerton. We moeten nog een paar dagen geduld hebben voordat we de laatste vier afleveringen kunnen bingen op Netlfix, maar de streamingsdienst trakteert ons vandaag wél op de trailer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland (@netflixnl)

Daarin zien we dat de verloving van Penelope en Colin voor zowel vreugde als verbazing zorgt in de ton. En hoewel er nu niks meer fout lijkt te kunnen gaan, staat er nog steeds een groot geheim tussen hen in. Zal Penelope opbiechten dat zij Lady Whisledown is? Als het aan haar ligt niet, maar daar denkt Eloise anders over. Eén ding is zeker: wij kunnen niet wachten tot we het tweede deel kunnen bingen!

Bridgerton seizoen 3 deel 2 is vanaf 13 juni exclusief te zien op Netflix.

Bron: Grazia, Instagram @netflixnl | Beeld: Netflix

Laatste nieuws