Máxima verschijnt in stijlvol donkerblauw bij D-Day herdenking

Met Wim-Lex als het perfecte accessoire!

Donderdag werd in Normandië traditiegetrouw een D-Day herdenking gehouden. Daar kwamen as usual allerhande royals opdraven, waaronder onze eigen Willem-Alexander en Máxima. En natuurlijk wist onze koningin weer in de perfecte outfit te verschijnen.

D-Day

Het was donderdag precies 80 jaar geleden dat geallieerden tijdens de Tweede Wereldoorlog aan de kust van het Franse Normandië aankwamen. Elk jaar wordt op deze bijzondere dag stilgestaan bij het begin van de bevrijding van West-Europa en alle slachtoffers die daarbij zijn gevallen. De D-Day herdenking wordt bijgewoond door allerhande regeringsleiders, maar ook royals zijn er elk jaar weer ruim vertegenwoordigd.

Missende royals

Toch misten we ook een aantal hoogheden. Zo verscheen William zoals verwacht zonder Kate aan zijn zijde…

william
Beeld: NL Beeld

…En schitterde ook onze Charlene door afwezigheid. In plaats daarvan maakte poor Albert helemaal alleen zijn opwachting in Normandië.

albert
Beeld: NL Beeld

Wim-Lex en Máx

Een koppel dat wél gezamenlijk hun weg naar de Franse kust wist te vinden, was ons eigen koningspaar. Woensdag waren Wim-Lex en Máxima nog in Nederland voor verschillende werkbezoeken, maar een dag later stapten ze op het vliegtuig om acte de présence te geven bij de D-Day herdenking.

Ondanks het gebrek aan tijd wist onze Máx overigens wel weer te verschijnen in een prachtige look. Afkomstig van Natan natuurlijk, want als je weinig tijd hebt voor het uitzoeken van een geschikte outfit, ga je natuurlijk voor je favoriete haute couture-ontwerper, non?

máxima
Beeld: NL Beeld

De experts van UFO No More weten te melden dat het gaat om een compleet repeat-lookje: een donkerblauwe Natan-japon, gecombineerd met een Natan-clutch en torenhoge Gianvito Rossi’s in dezelfde kleur. Al met al een prachtig geheel, waarin zelfs Wim-Lex perfect paste: hij kleurde met zijn donkerblauwe pak goed bij Máx’ outfit en vormde daarmee het ideale accessoire voor de koningin. Well done, Willem!

Bron: UFO No More, Blauw Bloed, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws