Prins Louis heeft bijzonder advies voor het Engelse voetbalelftal

De spelers kunnen erom lachen!

Als echte voetbalfan bracht prins William een bezoekje aan het Engelse elftal vlak voordat het voetbalteam naar Duitsland vertrok voor het EK. William moest van zijn jongste telg, prins Louis, bijzonder advies meegeven aan het elftal.

Advies van prins Louis

Tijdens het bezoek van William aan het Engelse voetbalteam sprak hij met de spelers en de bondscoach Gareth Southgate. Ook gaf William wat advies aan de spelers. En het was niet zomaar advies, het was namelijk een grappig advies dat hij moest doorgeven van zijn jongste zoontje.

William had aan zijn kinderen gevraagd of hij nog iets tegen de spelers moest zeggen, en prins Louis had wel wat advies voor het elftal. “Het beste advies dat ik kreeg was om twee keer zo veel te eten als je normaal zou doen”, vertelt William. “Ik zag al voor me hoe jullie met enorme buiken rondrennen op het veld, dus misschien moeten jullie dit advies met een korreltje zout nemen”, vertelt de prins lachend. Of het voetbalelftal het advies aanneemt? Dat moeten we nog maar eens zien…

Advies en lovende woorden

Naast het advies van William’s kinderen gaf William zelf ook advies en lovende woorden aan het voetbalteam. Volgens de prins is het belangrijk om te spelen voor elkaar en voor het land. “Iedereen staat achter jullie”, laat William weten aan de spelers. William deelde ook de voetbalshirts uit aan het team.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door England football team (@england)

Prins Louis

Prins Louis is de jongste telg van prins William en prinses Kate. Op 23 april 2018 zag het prinsje het levenslicht in het St. Mary’s ziekenhuis te Londen. Het ondeugende mannetje heeft een karakter dat hem met regelmaat in de spotlight zet, en dat vinden wij waanzinnig genieten. Als iets hem niet aanstaat spreekt zijn gezichtje boekdelen, zo zien we vaak op foto’s. Ook heeft het prinsje de leukste opmerkingen, zo blijkt wel weer.

Bron: RTL, Instagram @england, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws