Oeh la la: Chanel lanceert limited edition van iconische geur

Love it!

We zijn bij Beau Monde niet vies van luxe labels en fijne fragrances. Zonder perfect parfum gaan wij als glamourpoezen niet de deur uit! Natuurlijk mag een Chanel-geur niet op ons plankje ontbreken, en de nieuwe limited edition van hun iconische N°5 L’EAU staat met stip bovenaan onze wishlist!

Fris

In 2016 bracht Chanel haar iconische geur N°5 L’EAU uit. Een bijzonder parfum van de hand van Chanels huisparfumeur Olivier Polge. Komt zijn naam je wel heel bekend voor? Dat kan kloppen, aangezien Olivier ook de neus is achter de populaire geuren Misia, Boy en Chanels mannengeur BLEU DE CHANEL.

N°5 L’EAU is een frisbloemige geur met noten van citrus, jasmijn, roos, ylang ylang, vetiver en cederhout. Deze fijne geur zit al jaren in dezelfde flacon, maar met haar limited edition brengt Chanel daar nu verandering in…

Nieuw jasje

Wie naar de flacon van de limited edition van No 5 L’Eau kijkt, valt meteen iets op. Het parfum zit dit keer namelijk voor het eerst niet in de historische flacon van Chanel, maar het parfumflesje heeft de vorm van een druppel.

Heerlijke geur

De flacon is dan wel anders, maar de geur blijft vertrouwd lekker. Het parfum bevat noten als citroen, neroli, mandarijn, bergamot, sinaasappel, limoen, jasmijn, roos, witte musk en cedar. Door de vele citrusnoten is de geur dan ook lekker fris, en de bloemennoten geven ‘m een zoete hint. Heerlijk!

De limited Edition van No 5 L’Eau is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij!

Bron: Chanel | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws