Echte Gooische Moeders verrassen Bo Wilkes met hysterisch bachelorette-feestje

'Ik heb het bloedheet!'

Het is inmiddels alweer een maand geleden dat Bo Wilkes het jawoord gaf aan haar grote liefde Paul Hinfelaar op Santorini. En hoewel we enorm genoten hebben van de sprookjesachtige beelden van the big day, smullen we nu des te meer van alle perikelen voorafgaand aan de bruiloft in Echte Gooische Moeders. Zo zagen we in de nieuwste aflevering bijvoorbeeld hoe Bo werd verrast met een hysterische bachelorette party.

Met de koets op pad

De dag begint meteen met de grootste verrassing. Pauline is namelijk met paard en koets naar Bo’s huis gekomen. Als ze Pauline ‘surprise‘ hoort roepen, valt het kwartje bij de Gooische moeder. “Wat is dit leuk! Ik heb het bloedheet”, roept ze enthousiast. En vervolgens komen ook de eerste tranen van geluk. Even later gaan de vriendinnen – Bo gekleed in een heuse trouwjurk – op pad met de koets. Die reist af naar een groente- en fruitboer. Hier krijgt Bo de opdracht om appels te halen. Tot haar grote verbazing is het Florine Hofstee die met de appels komt aanlopen! “Dit had ik zó niet verwacht!” roept Bo.

Bij de slager staan vervolgens Leslie Keijzer en Kimberley Bosman op Bo te wachten. “Wat goed dit! Wat is dit een leuk idee”, reageert de (dan nog) bride to be. Nadat de moeders compleet zijn, en de eerste verrassingen achter de rug zijn, wordt Bo meegenomen naar haar roots in Friesland.

Fierljeppen in een trouwjurk

Eenmaal aangekomen in het hoge noorden, staat Bo een traditionele Friese uitdaging te wachten. Ze mag namelijk gaan fierljeppen – inderdaad, nog steeds in haar trouwjurk! Bij fierljeppen spring je met een stok over een plas water of een sloot. En hoewel Bo doorgaans de daredevil van de groep is, vind ze het toch spannend. Uiteindelijk gaat ze er toch voor en springt ze onder luid gejuich van haar vriendinnen over het water. “Het viel eigenlijk best wel mee”, reageert ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Creatieve uitspatting

Op de tweede dag van Bo haar vrijgezellenfeest staat een creatieve activiteit op de planning. De Echte Gooische Moeders gaan – hoe kan het ook anders op een bachelorette-feestje – gipsen penissen beschilderen. Uiteraard leidt deze creative uitspatting weer tot een hoop hysterisch gelach. Na het schilderen zit het feest erop en rijden de dames terug naar ’t Gooi. Een bijzonder geslaagd uitstapje als je ’t ons vraagt!

Bron: Grazia, Echte Gooische Moeders, RTL Boulevard, Instagram @videoland | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws