Smullen: Pauline Wingelaar te zien in nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

'Ik ben zo zenuwachtig!', verklapt de Gooische moeder.

Onze aandacht zit nog volledig bij Het Perfecte Plaatje op Reis in Thailand, maar achter de schermen is ook de editie die plaatsvindt op Hollandse bodem in volle gang. Zoals bij de meeste programma’s waaraan bekende Nederlanders meedoen, kunnen we ook nu niet wachten tot bekend wordt wie in Het Perfecte Plaatje hun opwachting zullen maken. Een tipje van de sluier werd vandaag alvast opgelicht: niemand minder dan Echte Gooische Moeder Pauline zit erbij!

Grote zenuwen

Dat Pauline enthousiast is over deze nieuwe uitdaging is overduidelijk als ze het nieuws onthult in Echte Gooische Moeders. “Ik heb leuk nieuws. Ik doe mee aan Het Perfecte Plaatje”, zegt ze voor de camera. Maar de fotografiewedstrijd brengt ook de nodige zenuwen met zich mee. “Ik heb al drie dagen niet gegeten, want ik heb vandaag een workshop en daar ben ik heel erg zenuwachtig voor”, geeft ze toe. Gelukkig heeft ze een hele leuke medekandidaat, namelijk presentator en dierenexpert Floris Göbel. Samen zijn ze volop bezig met de voorbereidingen.

Stoomcursus fotografie

Want voordat de opnames van start gaan, krijgen alle kandidaten van Het Perfecte Plaatje een wekenlange cursus om de camera onder de knie te krijgen. Alle begin is moeilijk, zo blijkt bij Pauline. De vele fotografietermen komen haar nog niet bekend voor en het gaat niet allemaal van een leien. “Het gaat nog niet automatisch bij mij”, zegt ze dan ook tegen Floris.

Bij Floris lijkt het allemaal iets soepeler te gaan. Hij heeft de theorie over fotografie snel onder de knie. En dat is handig voor Pauline, want zij vindt het helemaal niet erg om hulp te vragen aan Floris. “Ik heb het op een oude fiets geleerd, maar ik maak het af met Floris”, grapt ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Oefening baart kunst

Na de workshop brengt Pauline de geleerde theorie meteen in praktijk. Ze neemt haar fotocamera mee naar het hockeyveld, waar haar kinderen aan het spelen zijn. Hier probeert de Gooische moeder een foto te maken van haar sportende kinderen, maar dat blijkt door de beweging toch nog moeilijker dan gedacht. “Het is echt allemaal Chinees voor mij. (…) Ik vind het erg pittig”, zegt ze. Dat wordt nog even flink oefenen!

Wanneer het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje te zien is, is nog niet bekend. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Bron: Grazia, Instagram @rtl.nl | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws