Glamour met een knipoog

Royal fashion: dit zijn onze favoriete looks van de week!

Met de goedgevulde kledingkasten en stylisten die royals tot hun beschikking hebben, is een outfit samenstellen natuurlijk een eitje. Ook deze week zagen de koninklijke dames eruit om door een ringetje te halen. We zetten de mooiste looks op een rijtje!

Royal looks van de week: Mary

Met hun tijdloze elegantie, luxelabels en designer-pronkstukken, bieden de royals smaakvolle inspiratie. Deze week spotten we de royal ladies in verschillende looks - van betoverende, feestelijke japonnen tot zakelijke outfits.

Koningin Mary's staatsbanket

Deze week hostten koningin Mary en koning Frederik een officieel staatsbanket, en dat ging er glamoureus aan toe! Mary zag er prachtig uit, met haar top van Jesper Høvring en een rok van Oscar de la Renta. Ze maakte haar look compleet met navyblauwe pumps van Jimmy Choo, een bijpassende clutch van Prada en, niet te vergeten, de Oranje-Naussau Pareltiara. Classy!

Hertogin Sophie op Malta

De herfst doet zijn intrede in ons koude kikkerlandje. Terwijl wij onze wollen truien uit de kast trokken, genoot Sophie van een reis door het zonnige Malta. Tsja, verschil moet er zijn... De hertogin verscheen in een prachtige lange, zwierige witte rok bedekt met klaprozen, gestyled met een riem en witte blouse met V-hals. Een clutch van Raffia, zomerse sleehakken en een subtiele halsketting maakten haar look compleet.

Koningin Mary in paars

De looks van koningin Mary waren deze week voortreffelijk! Niet alleen tijdens het staatsbanket, ook bij de aankomst van de IJslandse president in Kopenhagen zag ze er fenomenaal uit. De paarse japon van Soeren Le Schmidt was een perfecte match met haar suède handschoenen. Lakleren pumps, een clutch van slangenleer, diamanten oorbellen en haar Diamond Pleated Band van Jane Taylor zorgden voor een koninklijk lookje waar we groot fan van zijn.

Prinses Sofia

Prins Carl Philip en Prinses Sofia hadden deze week rondetafelgesprekken met hun stichting. Bij zo'n gelegenheid hoort natuurlijk een zakelijke outfit! Sofia koos voor een Stylein-jasje met bijpassende sjaal, een top van Stockh LM en een marineblauwe pantalon. Ze combineerde haar outfit met pumps van Stinaa.J en een Prada-tas. Een geslaagde zakelijke look, als je het ons vraagt!

Prinses Charlene voor Pink Ribbon

Afgelopen weekend woonde prinses Charlene het Pink Ribbon evenement in Monaco bij. En dat deed ze geheel in stijl! Ze schitterde in een zachtroze Emilia Wickstead-jasje met een bijpassende Emilia Wickstead-japon en haar Manolo Blahnik-pumps. Wauw!

De prinsessen en koninginnen kunnen er wat van - smaakvolle inspiratie, dus! Paarse japonnen, glinsterende tops en oogverblindende kroonjuwelen... Dat belooft alvast veel goeds voor de decembermaand.

Royalty
  • UFO No More, HELLO!, @royalfashionpolice, Beau Monde archief
  • NL Beeld