Glamour met een knipoog

Dit zijn de leukste beauty merken om in de gaten te houden!

Hoe mooi onze make-upverzameling ook mag zijn, van nieuwe producten gaat ons hart altijd sneller kloppen. En met alle nieuwkomers op de markt is er meer dan genoeg te kiezen! Van vegan ingrediënten tot inclusieve producten.

Beauty producten

Heel leuk, al die nieuwe producten en merken, maar de keuze is reuze en dat maakt het uitzoeken van een lekkere crème of foundation niet altijd makkelijk. Met alle liefde selecteerden wij de beauty merken die absoluut de moeite waard zijn om in de gaten te houden!

Fenty Beauty

Fenty Beauty, opgericht door Rihanna, bepaalt de norm als het gaat om inclusiviteit in make-up. Met een breed scala aan kleuren en formules, blijft het merk nieuwe producten introduceren die inspelen op de behoeften van diverse huidtinten. In augustus kwamen ze nog met een nieuwe foundation die lovende kritieken krijgt.

Deze week kondigde het merk een nieuwe samenwerking aan. Wat voor product ze lanceren, houden ze nog even geheim... In de gaten houden, dus!

In juni lanceerde Rihanna een nieuwe haarlijn: Fenty Haircare. "Jullie weten hoe belangrijk het voor me is om mijn haar te veranderen. Ik heb bijna elke structuur, kleur en lengte gehad. Van extensions tot vlechten tot natuurlijk haar. Ik lanceer een lijn met producten, die gemaakt zijn om het haar te versterken en te herstellen. Dat is wat we echt nodig hebben!" Dat klinkt veelbelovend - zeker als we de eerste reacties mogen geloven.

The Ordinary

The Ordinary heeft de schoonheidswereld op zijn kop gezet met betaalbare en effectieve skincare. Het merk wordt geprezen om de krachtige formules, de effectieve werking en de manier waarop ze hoogwaardige huidverzorging toegankelijk maken. De prijswinnende hyaluronzuur en hun blauwe serum zijn favorieten, en in mei raakte niemand uitgepraat over de nieuwe toner die ze lanceerden.

Leuke bijkomstigheid: vanaf 10 september tot en met 31 oktober loopt de ‘Pay What You Can’ actie waarmee ze willen laten zien dat effectieve huidverzorging voor iedereen toegankelijk moet zijn. Je kiest zelf hoeveel je voor hun The Daily Set betaalt - een set met basisproducten die de huid verzorgen.

Geek & Gorgeous

Geek & Gorgeous is toegewijd aan het ontwikkelen van de allerbeste skincare producten. Alle producten zijn vegan en niet getest op dieren. Het merk creëert alleen klinisch bewezen skincare producten die ook nog eens parfum- en alcoholvrij zijn. Onlangs kwamen ze met een nieuwe retinol, en ook deze week kondigden ze een nieuw product aan!

Clay And Glow

Clay And Glow is een Nederlands huidverzorgingsmerk met 100% vegan + dierproefvrije huidverzorgingsproducten. Hun missie is om probleemoplossende huidverzorging te maken, en daar lijken ze in te slagen. De SPF van het merk is een absolute favoriet.

Eind mei lanceerden ze hun nieuwe Niacinamide serum: een formule die de geïrriteerde huid verzacht. Wie weet waar ze dit jaar nog meer mee komen!

Celenes By Sweden

Een ander veelbesproken upcoming skincare merk is Celenes By Sweden. Bij dit Zweedse merk vind je superfijne producten voor onder andere de gevoelige, droge en gemengde huid. Ook dit merk kondigde deze week een nieuw product aan. Spannend!

Of je nu op zoek bent naar inclusieve make-up, vegan ingrediënten of speciale skincare, deze merken bieden voor ieder wat wils! Houd ze in de gaten, want ze zullen ongetwijfeld met nog meer nieuwtjes komen.

Beauty
  • Boozy, Elle, Jan Magazine, the Blue Note, Fenty Beauty, Beau Monde archief
  • Adobe Stock