Glamour met een knipoog

Fashion inspiratie: de mooiste herfst outfits van de celebs

Van Angelina Jolie's powersuit tot Kate Moss' fluwelen parel - de celebs kwamen deze maand stijlvol voor de dag, en dat is ons niet ontgaan. We zetten wat herfstige inspiratie op een rij!

herfst outfits van de celebs: Naomi Campbell

Luxueuze laagjes, oversized blazers, hippe trenchcoats en prachtige pakken luidden de herfst in. De celebs weten wel raad met het koude weer en daar halen wij graag wat inspiratie vandaan! Dit waren de mooiste én warmste outfits van de afgelopen maand.

Naomi Campbell

Naomi Campbell stelt zelden teleur als het gaat om een glamoureuze outfit. Het supermodel presenteerde haar nieuwe collectie tijdens Paris Fashion Week in een onweerstaanbaar wollen ensemble en ze wisselde haar lange manen in voor een Parijse korte coupe.

Katie Holmes

Dawson's Creek-ster Katie Holmes werd gespot in New York City onderweg naar het theater. Ze is klaar voor de herfst in een jeans met wijde pijpen en een blauwe, wollen jas. Comfy en stijlvol!

Angelina Jolie

Angelina Jolie heeft niet veel nodig voor een onweerstaanbare look. Dat bewijst de schoonheid tijdens het London Film Festival, waar ze een prachtig nonchalant powersuit combineerde met een paar killer heels met vierkante neus en statement oorbellen. Wauw!

Pamela Anderson

Pamela Anderson gooide hoge ogen op de redactie met haar herfstige outfit voor de promotie van haar nieuwe kookboek I Love You bij Barnes and Noble in New York. Haar lange mantel is een tijdloze klassieker waar we deze herfst niet omheen kunnen.

Cate Blanchett

Actrice Cate Blanchett debuteerde een prachtig lookje bij de Louis Vuitton show in Parijs. Ze combineerde een baggy vinyl broek met een jasje met franjes. Chic!

Vanessa Williams

Vanessa Williams zag er glamoureus uit toen ze het 'Elton John: Never Too Late' Headline Gala bijwoonde tijdens het London Film Festival. Ze combineerde een zwarte, versierde flared pantalon met een gestructureerde, metallic blazer met contrasterende revers. Wauw! Hét toonbeeld van less is more.

Kate Moss

Supermodel Kate Moss werd gespot in het Meatpacking District in New York City na haar Victoria's Secret catwalkdebuut. Met haar met kant versierde bloemen-japon, marineblauwe fluwelen blazer en prachtige laarzen laat Kate zien dat een blazer de finishing touch is voor menig herfstoutfit!

Suki Waterhouse

De prachtige Suki Waterhouse schitterde in een boho-look tijdens de Veuve Clicquot Polo Classic van 2024. Haar gebloemde midi-jurk met pofmouwen en veterschoentjes zijn hét voorbeeld van een trendy herfstoutfit. Koud? Dan is een wollen trenchcoat of oversized trui je kers op de taart!

Met deze inspiratie van de celebs wordt het een feest om je kledingkast klaar te stomen voor het gure weer. Klassiek, glamoureus of gebloemd - wij kunnen stijlvol de herfst in! Enne, een goede blazer of trenchcoat kunnen nu natuurlijk niet meer ontbreken...

Fashion
  • Vogue, Harper's Bazaar, HELLO!, ELLE, Beau Monde archief
  • NL Beeld