slogan

Frank: 'Ik ben opgehouden met Rogier verwennen. Dan kun je bezig blijven.'

::

'Paleis voor een prikkie’-parels Frank en Rogier zijn inmiddels een iconisch duo, maar voor deze Beau Monde shoot laten ze zich bijstaan door een mooie dame... Met z'n drieën zetten ze een vrolijke Barbie, Ken en hun regisseur neer. Action!

LEES OOK: Buddy Vedder: "“Ik was op slag verliefd. Maar zij dacht: hoe oud ben jij precies?"

tekst ELS MEYER foto’s FERIET TUNC styling DANIËLLE DINKGREVE haar & make-up ED TIJSEN

Frank en Rogier zijn bekend van het SBS6-programma 'Paleis voor een prikkie' dat twee keer genomineerd werd voor de GoudenTelevizier-Ring. Rogier geniet ervan om bij de kringloopwinkel een mooi interieur bij elkaar te sprokkelen. 'De uitdaging is steeds iets nieuws te maken. Voor de familie, maar ook voor de kijker. Want het kan niet alsmaar hetzelfde zijn toch?! We hopen dit nog lang te doen, seizoen vier is alweer in de maak.'

Jullie zijn een bijzonder gezelschap zo met zijn drieën, hoe kennen jullie elkaar?
Elisa
: “We kennen elkaar pas twee jaar, maar het voelde meteen goed. Rogier is een brother from another mother. En Frank is de oudere broer. Rogier: “Het was juni 2017, het was’t mooiste weer van de wereld. Een vriendin vroeg me mee te gaan naar de Hilton Haringparty. Nou, na twee uur op dat feest had ik iedereen wel gedaan. Ik kijk omhoog naar de trap en zie daar een heel mooi meisje met een grote zonnebril. Maar ze stond wel alleen. Hoe kan dat meisje nou alleen staan? Misschien was ze wel iets te mooi voor die party, dacht ik. Ondertussen had ik natuurlijk al wat gedronken en een harinkje weggeslobberd. Ik stapte gewoon op haar af en zei: ‘Jij bent echt het allerlekkerste wijf hier.’" Frank (met zijn ogen rollend): “Dat soort teksten ook.” Rogier: “Ik zei: ‘Laten we even een foto maken.’ Ik noteer net haar nummer en op dat moment valt mijn telefoon uit. Drie dagen later werd ik getagd op Instagram en zie dat Elisa die foto van ons samen had geplaatst.” Elisa: “En Frank ontmoette ik pas een half jaar later bij het Wereldkerstcircus in theater Carré.” Rogier: “Elisa staat nog steeds in mijn telefoon als hotchick.”

Wat vinden jullie elkaars irritantste eigenschap?
Rogier
: “Deze is zowel positief als negatief: Elisa zit twee uur lang in de krullers en is dan met haar uiterlijk bezig. Ik kan er niet bij dat iemand daar zo lang mee bezig is! Maar daarna is ze ook om door een ringetje te halen.” Rogier: “Dat Frank nooit z’n spullen kan vinden, is irritant. ‘Waar is mijn telefoon?’ Voor je neus Frank!”Frank: “Ik ben altijd alles kwijt. Maar nu ben ik: Rogiers slechtste eigenschap is dat hij altijd meer wil. Het is nooit genoeg, ik ben ook opgehouden met Rogier verwennen. Dan kun je wel bezig blijven. Ja, echt.” Rogier: “Dat is onzin. Echt onzin.” Frank: “Ik mag toch wel één negatieve eigenschap van je opnoemen. Jij wilt gewoon altijd meer.”

Hebben jullie nog meer gemeen?
Rogier
: “We zijn alle drie van lang leve de lol.” Elisa: “Frank heeft ook een passie voor het circus. Dit jaar organiseer ik met ons bedrijf Stardust het 35ste Wereldkerstcircus. Kerst heb ik nog nooit alleen met mijn ouders gevierd, maar altijd samen met de artiesten.” Frank: “Zoiets had ik ook graag willen organiseren. Als kind bouwde ik al een heel circus na met optochten en wilde beesten.” Rogier: “Ja hoor, met wilde beesten. Zeker met de poes van de buren.” Frank: “Met kleine plastic speelgoedbeesten, Rogier. Hij kan het niet hebben dat zijn bestie en ik deze passie delen. Maar zij delen al zoveel. Vorig jaar hebben ze zelfs samen hun verjaardag gevierd. Rogier is op 15 en Elisa op 16 september jarig. Ik ga nu naarstig op zoek naar iemand van 11 maart. Anyone?”

Meer weten over Frank, Rogier en Elisa? De nieuwe Beau Monde ligt morgen in de winkel!