Dit leuke detail van hertogin Kate’s lockdown-outfits heb je vast gemist!

Royal-fans wereldwijd worden dolenthousiast van de Zoom-outfits van Kate. Maar dit detail heb je vast over het hoofd gezien…

Prins William heeft zijn eerste publieke activiteiten sinds de lockdown inmiddels weer achter de rug, maar hertogin Kate lijkt het voorlopig nog even bij Zoom-calls te houden. De afgelopen maanden heeft ze op die manier verschillende keren haar opwachting gemaakt bij allerlei events.

Hoewel ze ook een flink aantal nieuwe looks heeft gerockt vanuit haar werkkamer, is ze ook al meerdere keren gespot in een outfit die ze eerder heeft gedragen tijdens haar eerste maanden als royal. Hoe leuk is dat?!

Trip down memory lane

Eerder al berichtten we over de knalgele pre-loved look van Kate die ze opnieuw droeg tijdens een video call op 2 juni. William was waarschijnlijk minder enthousiast over deze comeback. Op 22 juni recyclede de hertogin een ander geliefd kledingstuk. Namelijk een groene japon die ze in 2011, vlak na de royal wedding, ook heeft gedragen tijdens een werkbezoek naar Los Angeles. (Bekijk hem hier.)

Blauwe droom

Ook een andere favoriet van Kate, een blauw exemplaar van Stella McCartney, dook weer op tijdens de crisis. De blauwe jurk werd door Kate voor het eerst gedragen in 2012 tijdens een bezoek aan de National Portrait Gallery, maar werd daarna meerdere malen gespot. (Check hier een foto). Ook tijdens de lockdown besloot de hertogin het exemplaar weer eens uit de kast te trekken. Ze droeg de jurk op 11 juni in een videoboodschap. 

Bron: BSR Agency

Rode classic

De rode jurk die te zien was tijdens een videoboodschap (check 'm hier) voor VE Day (Britse Veteranendag) op 8 mei was ook een klassieker. De fit-and-flare is van het merk L.K Bennett en werd eerder door Kate gedragen tijdens Wimbledon in 2015. Één ding is zeker: wij hebben in ieder geval genoeg inspiratie opgedaan en duiken vanavond eens even achter in de kledingkast! Wie weet wat voor parels daar nog verborgen liggen…

William & Kate op Wimbledon 2015. Bron: Getty Images.

Bron: Hello Magazine, What Kate Wore | Beeld: BSR Agency, Getty Images, Instagram

Laatste nieuws