Khloé Kardashian lanceert Kardashian Kollection in Bijenkorf

Afgelopen zaterdag bezocht Khloé Kardashian onze hoofdstedelijke Bijenkorf om de lancering van de nieuwe Kardashian Kol...

Header khloe

Afgelopen zaterdag bezocht Khloé Kardashian onze hoofdstedelijke Bijenkorf om de lancering van de nieuwe Kardashian Kollection voor het Britse merk Lipsy te vieren.

De eerste liefhebbers stonden om 06.30 uur al in een rij op de Dam om een glimp van Khloé op te vangen. De Amerikaanse schoonheid zou vanaf 12.00 aanwezig zijn om de collectie te onthullen. Door het mistige Nederlandse weer kon haar vliegtuig niet landen, waardoor de beauty een uur later arriveerde.

De eerste 100 fans met een rood armbandje kregen gegarandeerd een Meet & Greet met de Kardashian-telg. Daarnaast mochten 5 winnaars van een quiz op Facebook Khloé ook persoonlijk ontmoeten.

De collectie voor Lipsy is ontworpen door de zusjes Kim, Khloé en Kourtney Kardashian en is nu verkrijgbaar in alle filialen en in de webshop van de Bijenkorf. De kledinglijn bestaat uit onder meer motorjacks, kokerrokken, kanten jumpsuits en jassen met veren. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan jurkjes in diverse kleuren en modellen voor de feestdagen.

Laatste nieuws