Zo kun je de hele dag op hakken paraderen zónder pijn te hoeven lijden

En waarschijnlijk heb je hét wondermiddel al gewoon in huis.

Het lijkt altijd mission impossible: een avond op hoge hakken doorbrengen zonder dat je voeten pijn doen. Gelukkig hoef je niet zoals de rest van de vrouwen strompelend naar huis te gaan, want wist je dat er een geniale truc is waardoor je het véél langer uithoudt op je stiletto's? Beau Monde deelt het met je.

Meestal is het probleem met een paar pumps niet dat je hele voet pijn doet. In veel gevallen is het juist de bal van de voet waar druk ontstaat. Niet zo gek, want daar ligt de meeste druk op. Maar hoe zorg je ervoor dat je schaamteloos een avond kunt dansen op hakken zonder dat je ze aan het einde van het avond wilt uitschoppen? Eén woord: tape.

Simpel trucje

Om de bal van je voet te ontlasten, is er namelijk een simpel trucje met tape. Het enige wat je hoeft te doen, is de derde en vierde teen (vanaf je grote teen) om te wikkelen met tape à la Leukoplast. Door deze truc ontlast je de zenuw die voor de pijn in je voet zorgt en dat is precies wat je nodig hebt als je het lang uit moet houden op pumps!

Maar nu?

Maar de verschrikkelijke pijn behoort nu dus tot het verleden. Voortaan kun jij gewoon hooggehakt de deur uit, en dit vervolgens dan ook de hele dag volhouden. Kortom: dans, zwier, flaneer en paradeer op je hakken. En dat allemaal zonder pijn aan je voeten te voelen. Althans, dat hopen we dan maar!

Beeld: iStock

Laatste nieuws