Love it! Prinses Eugenie deelt backstage-beelden van eigen bruiloft

Met de reeks foto's op haar Instagramaccount krijgen we de tortels in privésferen te zien.

Lees ook

De prinses van York en Jack Brooksbank vierden afgelopen maandag hun tweejarig huwelijk en dat werd geroemd met een throwback kiekje op het internet.

Met de reeks foto's op haar Instagramaccount krijgen we de tortels in privésferen te zien. Eugenie postte een korte video waarin ze een serie privéfoto's achter elkaar plakte. “Been the best 2 years married to you and 10 years with you in total.. happy memories always my dear Jack”, luidt het onderschrift. Lief om te zien!

In het bijzijn van de Engelse koninklijke familie en vele celebs trouwde prinses Eugenie van York in 2018 met wijnhandelaar Jack Brooksbank. De bruid droeg een in lagen opgebouwde japon van Peter Pilotto en geen sluier maar wel de Greville Kokoshnik tiara met een smaragd. Prinses Eugenie was een pláátje die met haar open rug trots het litteken toonde dat ze aan haar zware scoliose-operatie overhield.

Het feestelijke moment zal de champagnefles waarschijnlijk niet gehaald hebben. De Britse prinses en Jack kondigden afgelopen maand aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Happy Days!

Beeld: BSR Agency, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook