doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');
@media (max-width: 679px){#fig-60d3225dd6c2c img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60d3225dd6c2c img{#fig-60d3225dd6c2c img.lazyloading{width: 65px;height: 65px;}}@media (min-width: 680px)#fig-60d3225dd6c2c img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60d3225dd6c2c img{#fig-60d3225dd6c2c img.lazyloading{width: 65px;height: 65px;}}

Let's rock & roll: zo maak je verrukkelijke california rolls

Beau Culi: Pasta met geroosterde paprikaroomsaus en verse basilicum

De hoogste tijd om lekker plantaardig te gaan koken!
@media (max-width: 679px){#fig-60d3225dd9bfd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60d3225dd9bfd img{#fig-60d3225dd9bfd img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-60d3225dd9bfd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60d3225dd9bfd img{#fig-60d3225dd9bfd img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-60d3225dd9bfd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60d3225dd9bfd img{#fig-60d3225dd9bfd img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-60d3225dd9bfd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60d3225dd9bfd img{#fig-60d3225dd9bfd img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}pasta paprikasaus Blue Band

Beau Monde kookt plantaardig!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Zijn ze bij jouw thuis team pasta? Dan is deze makkelijke pasta met geroosterde paprikaroomsaus echt iets voor jou. Je maakt de saus lekker romig met 100% plantaardige kookroom. Want zo makkelijk kan plantaardig koken zijn. Buon appetito!

Ingrediënten

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');
  • 200 ml Blue Band 100% plantaardige kookroom
  • 300 gram linguine pasta
  • 6 rode paprika's
  • 4 teentjes knoflook in dunne plakjes
  • 1 el bruine basterdsuiker
  • 15 gram verse basilicum grof gehakt
  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 1 el edelgistvlokken
  • zout en peper naar smaak
  • Blender of staafmixer
@media (max-width: 680px){#fig-60d3225ddae2c img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60d3225ddae2c img{#fig-60d3225ddae2c img.lazyloading{width: 624px;height: 0px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-60d3225ddae2c img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60d3225ddae2c img{#fig-60d3225ddae2c img.lazyloading{width: 980px;height: 0px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-60d3225ddae2c img.lazyloading{background: #eee;}#fig-60d3225ddae2c img{#fig-60d3225ddae2c img.lazyloading{width: 1272px;height: 0px;}}

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de paprika’s in lange dunne reepjes en doe die samen met de extra vierge olijfolie, de bruine basterdsuiker en de knoflook in een ovenschaal. Rooster dit 45 minuten tot de paprika’s helemaal zacht zijn geworden.
  2. Wanneer de paprika’s bijna klaar zijn, kan ondertussen de linguine bereid worden volgens de verpakking. Zet dit daarna apart.
  3. Doe vervolgens de geroosterde paprika’s in de blender samen met de Blue Band 100% plantaardige kookroom om een romige saus te maken.
  4. Meng de geroosterde paprikaroomsaus met de linguine en breng op smaak met peper en zout.
  5. Serveer dit gerecht met verse basilicum en garneer met edelgistvlokken.

Et voila. Hét bewijs dat vegetarisch én plantaardig goed hand-in-hand gaan. Eetsmakelijk!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws