Zangeres Shelley van OG3NE maakt indruk met zonnige bikinifoto

Shelley deelde eerder al dat ze 25 kilo is afgevallen.

Lees ook

Ook OG3NE-zus Shelley Vol genoot de afgelopen dagen volop van het zonnetje. Op een zomers kiekje is goed te zien dat de beauty de afgelopen tijd op de gezonde toer is geweest.

Bikinifoto

In maart liet Shelley al weten dat ze maar liefst 25 kilo is afgevallen. Op Instagram laat de zangeres met een bikinifoto zien dat ze letterlijk en figuurlijk goed in d'r vel zit.

“De zon is heel aardig voor me geweest”, schrijft Shelley bij de post, wijzend op haar mooie kleurtje. Maar die sun tan is niet het enige dat haar duizenden volgers opvalt. In de reacties onder de foto’s barst het van de complimentjes over haar verschijning.

Gewichtsverlies

Shelley zou het zogeheten Alizonne-dieet gevolgd hebben, dat op dit moment heel populair is onder talloze BN’ers. Bij dit dieet eet je eiwitrijk en daarnaast komen er verschillende behandelingen bij kijken, zoals ultrasone therapie en bindweefselmassages. En dat het gewerkt heeft blijkt wel uit het kiekje – al moet zeker benadrukt worden dat we Shelley altijd al een prachtvrouw hebben gevonden.

Naast Shelley probeerden BN’ers zoals Trijntje Oosterhuis, Shirma Rouse, Angela Groothuizen en Edsilia Rombley ook al eens het Alizonne-dieet. Ook zij verloren flink wat kilo’s door het eiwitrijke afvalprogramma. Sindsdien is het dieet dan ook steeds populairder en proberen steeds meer mensen het uit, al vereist het programma heel wat discipline en een dikke portemonnee. Het resultaat mag er zijn!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook