Zien: voorproefje Bridgerton seizoen 2 en aankondiging releasedatum The Crown

We can't wait!

Ye-hesss: we hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk heeft Netflix meer informatie naar buiten gebracht over niet één, maar twee van onze favoriete royal series. Dit is wat je moet weten…

TUDUM

Misschien denk je nu: Huh? Wat betekent TUDUM? Maar dat is de naam van Netflix' eerste globale fanevement. Deze vond gisteravond online plaats en het was een groot feest van primeurtjes.

Zo werd aangekondigd dat Sex Education een vierde seizoen krijgt, kreeg Emily in Paris een releasedatum, zagen we de eerste beelden van de Kanye-documentaire jeen-yuhs, én kregen we dus heel goed nieuws over zowel Bridgerton als The Crown.

Sneak peek Bridgerton

Waar we in het eerste seizoen van Bridgerton konden genieten van de romance tussen de Duke of Hastings en Daphne Bridgerton, krijgt het tweede seizoen van de populaire Netlix-serie een andere wending. Het nieuwe seizoen staat namelijk in het teken van Daphnes broer: Anthony Bridgerton. We zullen zien hoe hij op zoek gaat naar liefde en zich klaarmaakt voor marriage.

Hoe dan ook wordt het weer een geweldig seizoen, als we actrice Phoebe Dynevor mogen geloven. “Op de lange termijn is dat de joy van de show, dat we zien hoe deze verschillende liefdesverhalen verlopen”, vertelt ze. “Geen seizoen is hetzelfde en ze hebben een ander soort excitement.” Wij kunnen niet wachten en van onderstaande sneak peek worden we eigenlijk alleen maar nóg meer excited!

The Crown

Ook was er geweldig nieuws voor fans van The Crown! Vanaf de set vertelt actrice Imelda Staunton (Queen Elizabeth herself) namelijk over het volgende seizoen van de koninklijke dramaserie. “Ik vind het geweldig om hier te zijn en deze rol over te nemen van twee outstanding actrices: Olivia Colman en natuurlijk Claire Foy.” Ook vertelt Imelda dat ze flink nerveus is. “Hopelijk lijk ik calm, collected en capable, maar ondertussen doet mijn maag salto's.”

Ze sluit haar speech af met de aankondiging van de releasedatum: “Namens de hele cast en crew kijken we er naar uit om jullie het volgende seizoen van The Crown te laten zien vanaf november 2022.” Nog even geduld hebben dus!

Bron: Netflix | Beeld: Netflix

Laatste nieuws