Deense royals delen eerste kiekjes gezinsuitbreiding

Too cute!

Lees ook

In het Deense paleis zijn onlangs twee kleintjes geboren! En mocht je nu denken: “Goh, ik wist niet dat Mary zwanger was”, dan heb je helemaal gelijk.

Twee nieuwe huisgenoten

Op Instagram deelde kroonprinses Mary afgelopen weekend een prachtige foto van de twee nieuwe telgen van de royal family. De familie heeft sinds de zomer van 2017 een adorable bordercollie genaamd Grace, en die heeft onlangs twee pups op de wereld gezet!

Eerste kiekjes

De foto’s, die gemaakt zijn door kroonprinses Mary en haar tienjarige zoontje Vincent, zijn bijna too cute. Niet alleen stralen de prachtige pups je toe, ook zien we dat het danske kongehus helemaal in kerstsferen is.

‘De schattigste’

Bij de foto valt te lezen dat kersverse moeder Grace ongeveer 6 weken geleden is bevallen van de twee pups. “Op de vierde zondag van de advent, stellen wij graag twee nieuwe huisgenoten voor. Iets meer dan zes weken geleden werd Grace de moeder van de twee allerschattigste puppy’s”, valt in het bijschrift te lezen. “Tot grote vreugde van ons allemaal”, wordt het bericht afgesloten. Deze foto’s gaan wij in elk geval inzetten als antivries, want we smelten hier echt een beetje van. Too cute!

Bron: Vorsten, Instagram @detdanskekonghus | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook