Archie begint op peuterschool: ‘Zijn klasgenootjes weten niet wie hij is’

De ouders van de andere kleuters interesseert het geen biet.

Lees ook

De oudste zoon van prins Harry en Meghan Markle gaat sinds kort naar de peuterschool. Hoewel iemand met een koninklijke afkomst vaak veel bekijks trekt, heeft Archie hier totaal geen last van.

Kinderdagverblijf

De verhuizing van hertog en hertogin van Sussex naar Californië om meer buiten de schijnwerpers te leven, is blijkbaar een goede keuze geweest. Bronnen vertellen namelijk dat de peuters en kleuters op de school van Archie geen idee hebben wie hij is. En dat ouders het natuurlijk wel weten, maar dat het ze niets uitmaakt. De 2-jarige Archie kan dus aardig anoniem opgroeien, iets wat Meghan en Harry ook graag wilden voor hun kinderen.

“Harry brengt en haalt Archie meestal, en lijkt een goede vader”, deelt een van de Californische bronnen aan The Mirror. Ook weet de insider te vertellen dat de achterkleinzoon van de Queen vaak gezien wordt met een broodtrommel met ruimtethema (the more you know). “Alle ouders zijn ontspannen in het verwelkomen van Harry en Meghan, zonder poespas. En voor de andere kinderen is Archie gewoon één van hen. Ze weten niet dat zijn ouders koninklijk zijn, en als ze het wel wisten, maakte het hen waarschijnlijk ook niet uit, tenzij Meghan een Disney-prinses zou zijn.”

Ook in Londen vinden ze het niet gek als Kate Middleton op het schoolplein staat, vertelde een ouder eerder aan Daily Mail. “Niemand kijkt op als Kate haar kinderen komt ophalen. We hebben ook een Victoria’s Secret-model die soms haar kinderen ophaalt, en de vaders zijn daar veel meer in geïnteresseerd.”

Familiefoto

Dat kleine Archie alweer naar de peuterschool gaat, verbaast ons niets nu we gezien hebben hoe groot hij al is geworden. Vlak voor Kerstmis deelden Harry en Meghan een familiefoto (gemaakt in september 2021) met hun beide kinderen.  Archie is behoorlijk gegroeid en heeft overduidelijk dezelfde rode haren als zijn vader. Op 6 mei wordt de oudste telg drie jaar, en op 4 juni viert Lilibet haar eerste verjaardag.

Platinajubileum

Wellicht krijgen we een nieuwe glimp van Archie en Lilibet, als de familie terugkeert naar het Verenigd Koninkrijk om het platinajubileum van koningin Elizabeth te vieren. De Queen zit dan namelijk zeventig jaar op de troon, en wordt hiermee de langst zittende Britse vorst op de troon. Verwacht wordt dat ook alle vier de Sussexjes zijn uitgenodigd voor dit grote feest. Het zou voor Lilibet de eerste keer worden dat ze Engeland bezoekt.

Bron: Honey | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook