Daphne Hari over Badr: ‘Ik kan niet naar zijn wedstrijden kijken’

'Het moment dat de wedstrijd begint, kan ik eigenlijk niet wachten tot het weer over is en hij heelhuids thuis is'

Lees ook

Badr Hari kennen we natuurlijk vooral als succesvol kickbokser. Zijn vrouw, Daphne, vindt het nog steeds moeilijk om naar zijn wedstrijden te kijken, vertelt ze aan Beau Monde.

Het volledige gesprek en een heerlijk recept van Daphne vind je in de nieuwste Beau Monde. Vanaf nu verkrijgbaar in winkels en online.

In de ring

Zodra Badr in de ring staat, is Daphne ook van de partij. Toch ziet ze liever niet hoe haar man rake klappen ontvangt van de tegenpartij. “Ik kan niet naar zijn wedstrijden kijken”, vertelt Daphne. “Soms denk ik: ik weet niet of ik er nog wel bij wil zijn. Maar ja, de vrouw van Badr Hari die ontbreekt bij een wedstrijd, da’s ook wat gek. Het moment dat de wedstrijd begint, kan ik eigenlijk niet wachten tot het weer over is en hij heelhuids thuis is.”

Of ze het bij hem opdringt om te stoppen? “Nee”, stelt Daphne. “Kickboksen is zijn passie. Hij vindt het zo leuk. En dat snap ik, want het is supertof als je heel getalenteerd bent in iets. Alleen die spanning. Ik snap niet dat hij dat aan kan: zo lang toewerken naar een moment. En dan moet het gebeuren. Iedereen kijkt naar je. Mijn hart gaat dan echt tekeer.”

Bad boy / good guy

Badr heeft misschien het imago van een bad boy, maar volgens Daphne kan hij ook heel lief zijn. “Gelukkig wel, anders houd je het niet zolang samen vol, haha! Hij is erg zorgzaam en gaat door het vuur voor mensen om wie hij geeft. Verder is hij bijna altijd vrolijk en bewaart de rust. Als ik gesloopt ben na een dag met de kinderen, kan hij enorm relativeren.”

In de nieuwste Beau Monde vertelt Daphne uitgebreid over haar prachtige nieuwe kookboek ‘Delicious dishes by Daphne Hari’ en drukke gezinsleven. Nu in de winkels!

Interview: Thea Tijssen | Foto’s: Esmée Franken | Styling: Valérie Ntantu | Visagie: Pernell Kusmus

Laatste nieuws

Zie ook