Déze producten zijn onmisbaar in de skincare routine van Kate Middleton

Dit is het geheim achter haar stralende, egale huid.

Kate Middleton is een van die vrouwen die altijd het stralende middelpunt is, ongeacht de omgeving waarin ze zich bevindt. We verbazen ons keer op keer weer over haar stralende huid. Wat is haar geheim? Er zijn verschillende producten die aan haar look bijdragen, waaronder deze twee crèmes. 

Genen, voeding, beweging, maar ook routine

The hertogin van Cambridge komt altijd stralend voor de dag. Ze heeft een druk leven vol koninklijke taken en houdt bovendien een gezin met drie kinderen draaiende. Hoe zorgt ze ervoor dat ze er altijd zo gelikt uitziet? We weten allemaal dat goede genen, een strikt dieet en genoeg beweging helpen, maar er zijn ook producten die een bijdrage leveren Kate heeft namelijk een uitgebreide huidverzorgingsroutine, die ervoor zorgt dat ze altijd goed voor de dag komt. Twee crèmes zijn een belangrijk onderdeel van die routine.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Day Cream

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lancôme Official (@lancomeofficial)

De eerste crème waar Kate niet zonder kan, is deze van Lancôme. Hij zit vol met plantenextracten die ervoor zorgen dat je huid zich vernieuwt en beschermd wordt tegen bacteriën die tot irritaties kunnen leiden. De crème is specifiek ontworpen om de zichtbare tekenen van stress te bestrijden en de huid te hydrateren. Ziehier een van de geheimen van Kates stralende, gladde en egale huid!

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elizabeth Arden (@elizabetharden)

Ook deze crème is een true essential voor de hertogin. Een ware klassieker die al heel wat jaren bestaat. Hij is favoriet bij velen, vooral door de veelzijdige werking. Je kunt hem gebruiken als je last hebt van droge lippen, irritaties aan je huid, babyhaartjes en wenkbrauwharen die niet op hun plek blijven. Ook kan hij worden gebruikt om een glow te creëren op oogleden, schouders en wangen en verzacht hij droge handen. Geen wonder dat Kate altijd een tube van dit spul in haar badkamerkastje heeft staan!

Bron: Hello! | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws