Maan over toekomstplannen: ‘Zou het mooi vinden om mama te worden’

De zangeres onthult haar dromen en wensen.

Lees ook

Maan kijkt reikhalzend uit naar wat de zomer voor haar in petto heeft. Met twee grote festivals op de planning én een groot concert in het Ziggo Dome hoopt de zangeres verder aan haar carrière te werken. Maar ook op privégebied denkt ze al na over haar toekomst, zo vertelt ze aan Grazia.

Mooi gezin

In de nieuwste Grazia doet zangeres Maan een boekje open over haar toekomstdromen. Haar carrière gaat momenteel als een speer, maar ook op andere gebieden heeft ze dromen en wensen. “Op privégebied zou ik het mooi vinden om uiteindelijk een mooi gezin te krijgen en mama te worden”, vertelt ze.

En dat je carrière zeker niet op een lager pitje hoeft als je moeder wordt, dat heeft Maan goed door. “Chantal Janzen, mijn ’tweede moeder’, vind ik een goed voorbeeld van hoe je carrière en familie goed kunt combineren. Het ziet er altijd zo gebalanceerd uit bij haar.”

Wat haar muziek betreft hoopt ze dat ze nog veel mag groeien als artiest en dat nog meer mensen kennis zullen maken met haar muziek. “Qua carrière hoop ik dat op een dag iedereen elk liedje van mij van voor naar achteren mee kan zingen. Dat je je microfoon in de lucht houdt en bij wijze van spreken niets meer hoeft te doen.”

Familie en vrienden

De wensen die Maan er verder op nahoudt zijn ‘gewoon’, maar herkenbaar. Zo spreekt ze uit dat ze hoopt dat ze nog veel ervaringen en successen kan blijven delen met de mensen om haar heen. “Mijn vriendinnetjes, broertje en ouders zijn zo’n steady factor in mijn leven. Dat ze nog maar lang gezond mogen blijven.”

Of er momenteel ook een special someone in haar leven is, daarover wil Maan niet al te veel kwijt. “Ik vind niet dat mensen dat allemaal hoeven te weten, maar ik wil er ook weer niet spastisch over doen. Ik ben gewoon lekker aan het flierefluiten.”

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook