Zien we hertogin Kate binnenkort in een van deze fabulous jurken?

Het wordt leuk shoppen voor de Duchess met de nieuwe collectie van Jenny Packham.

Lees ook

Jenny Packham, een van de favoriete designers van hertogin Kate en dé naam achter haar glamourous gouden jurk, komt opnieuw met een prachtige collectie. Wij zouden het wel weten als we de styliste van de Duchess waren!

Kate Middleton en Jenny Packham

Al sinds haar eerste dag als royal is de hertogin van Cambridge fan van Jenny Packham – of het nu gaat om een glitterende avondjapon of een bescheiden moederschapsjurk om de volgende troonopvolger voor te stellen aan de wereld.

De hertogin van Cambridge bij het ARK Gala in 2011 (links) en bij de geboorte van prins George (2013), in Jenny Packham. Beeld: BrunoPress

Hoewel het Londense merk al jarenlang koninklijke goedkeuring had, verwierf Jenny Packham écht wereldfaam dankzij Kates waanzinnige gouden jurk tijdens de James Bond-première vorig jaar.

Beeld: BrunoPress

Glitter doet het goed, dus het komt misschien niet als een verrassing dat Jenny Packham in haar nieuwste collectie weer een aantal schitterende japonnen vol pailletten heeft opgenomen. Deze week maakte de ontwerper haar designs voor de Pre-Fall 2022 Collection bekend. En wat zit er veel moois tussen! Nu maar hopen dat de hertogin voldoende glamourevenementen in het verschiet heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JENNY PACKHAM (@jennypackham)

Herfst/winter

De eerste designs van Peckhams herfst/wintercollectie bekijk je nu op de website (klik hier). We zien een paar variaties op Kates beroemde gouden jurk, zoals de Lotus Lady, een turquoise versie van de avondjapon. Zuinig met pailletten is Jenny zeker niet en ook capejes zijn nog steeds in trek. Wij zouden ’t wel weten met een kledingbudget als dat van Kate!

Omdat we helaas niet allemaal een agenda vol koninklijke evenementen hebben, heeft Packham voor deze collectie ook items ontworpen die een tikkeltje meer casual zijn. Ze liet zich inspireren door interieurdesigner Elsie de Wolfe, die rondom het jaar 1910 leefde en voor een frisse wind zorgde in de riante woningen van de high society in Manhattan. Het is een omslag die we ook nu zien, na de coronapandemie, legt Jenny Packham uit aan Vogue Runway. “Ze begonnen aan een nieuw tijdperk. En zo voelt het nu ook een beetje, nietwaar?”

Bron: Vogue Runway, Jenny Packham | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws

Zie ook