Zeldzaam statement: wat is er aan de hand met kroonprinses Victoria en prins Daniel?

Victoria en Daniel reageren in een zeldzaam statement op geruchten over een 'op handen zijnde echtscheiding'.

Lees ook

Royals zouden er een dagtaak aan hebben om te reageren op alle geruchten over hun privéleven – zelfs met de hulp van een gestroomlijnd mediateam. Toch doorbreken kroonprinses Victoria en prins Daniel voor één keer het stilzwijgen. Wat is er aan de hand in Zweden?

Zeldzaam statement

Normaal gesproken zou de gemiddelde royal er niet aan denken om geruchten de kop in te drukken. Het kost te veel tijd, het is niet chic en je wakkert het roddelvuur alleen nog meer aan. Toch voelden kroonprinses Victoria en prins Daniel zich nu genoodzaakt om van zich af te bijten, laten ze weten in een verklaring.

Op social media delen de Zwoyals een zeldzaam statement om de hardnekkige geruchten over een scheiding te ontkennen.

“Het is ons ter ore gekomen dat er wijdverspreide, negatieve geruchten over onze privérelatie de ronde doen. Er worden beschuldigingen verspreid over ontrouw in de relatie en een aanstaande scheiding. Normaal gesproken geven we geen commentaar op geruchten en speculaties. Maar om onze familie te beschermen, willen we voor eens en altijd duidelijk maken dat de geruchten die nu rondgaan volledig ongefundeerd zijn.” Klare taal!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

Hardnekkige geruchten

Sinds december klinken er in de Zweedse roddelpers hardnekkige geruchten over het huwelijk van de kroonprinses. Volgens het blad Stoppa Pressarna (‘stop de persen’) zouden Victoria en Daniel knallende ruzie hebben gehad omdat er ‘een andere vrouw’ het spel zou zijn. De publicatie beweerde onder andere dat de twee een ‘huwelijkscrisis doormaken’ en dat ‘Victoria een scheiding overweegt’, waar koning Carl Gustaf achter zou staan.

Victoria en Daniel krijgen een hoop steunende reacties op hun statement, waarin hun followers de gemene geruchten wegwuiven. De Zweden zijn ervan overtuigd dat het wel snor zit met het huwelijk van hun kroonprinses. Zo zie je maar, het kan toch helpen om af en toe je mond open te trekken…

Victoria Daniel huwelijk

19 juni 2010: de bruiloft van kroonprinses Victoria en Daniel Westling. Beeld: BrunoPress

Iets te vieren

Kroonprinses Victoria trouwde in juni 2010 met haar voormalige personal trainer, Daniel Westling. Naast de hernieuwde steun van de Zweedse royaltyfans heeft het toekomstig koningspaar komende tijd nog iets te vieren. Deze week blaast dochter prinses Estelle namelijk 10 kaarsjes uit, en een week later viert zoon prins Oscar zijn zesde verjaardag. Genoeg happy family time in het verschiet, valt dus te hopen!

Bron: People, Instagram @Kungahuset, Nine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook